F Love, Victor trailer: Η Disney συνεχίζει τις coming out ιστορίες του Love, Simon αλλά... από απόσταση! - FilmBoy Love, Victor trailer: Η Disney συνεχίζει τις coming out ιστορίες του Love, Simon αλλά... από απόσταση! - FilmBoy
  • Latest News

    Love, Victor trailer: Η Disney συνεχίζει τις coming out ιστορίες του Love, Simon αλλά... από απόσταση!



    Λίγο η καθυστερημένη πρεμιέρα του μέσα στο καλοκαίρι, λίγο η ανύπαρκτη προώθησή του, το Love, Simon του Greg Berlanti πέρασε και δεν ακούμπησε από τις ελληνικές αίθουσες, όμως στην Αμερική αποτέλεσε -δικαίως- πολύ μεγάλη εμπορική και κριτική επιτυχία της Fox.



    Περίπου ένα χρόνο αργότερα, η Fox άνηκε πλέον στη Disney με τη δεύτερη, γνωστή "ξεζουμίστρα" να έχει στα χέρια της πλέον τα δικαιώματα και να βάζει μπρος τη τηλεοπτική συνέχεια. 
    Παρότι υπήρχε έτοιμο υλικό από το λογοτεχνικό sequel της Becky Albertalli, Leah on the Offbeat, οι δημιουργοί Isaac Aptaker & Elizabeth Berger (σεναριογράφοι του Love, Simon) επέλεξαν να παραμείνουν στο κόσμο της ταινίας και να μας συστήσουν ένα νέο σετ χαρακτήρων, ακολουθώντας πάνω-κάτω το ίδιο στόρι, με έναν έφηβο να προσπαθεί να κάνει το coming out του.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο τον κρατάει ο Michael Cimino (Annabelle Comes Home) με τον Nick Robinson να μένει μόνο σε ρόλο αφηγητή.

    Η ειρωνεία του Love, Victor είναι πως υπήρξε μία σειρά που ετοιμαζόταν για το Disney+, κάτι αναπάντεχο αν σκεφτούμε το πόσο... να μη το πω οπισθοδρομικό, να μη το πω στρουθοκάμηλος, να το πω family friendly είναι το Μεγάλο Ποντίκι, και όντως αυτό αποδείχτηκε και στη πράξη με τη σειρά να μετακομίζει στο Hulu και το όνομα της Disney να λάμπει δια της απουσίας του.

    Εν πάση περιπτώσει, το Love, Victor θα κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιουνίου και το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα δυστυχώς δεν μοιάζει να έχει ούτε ίχνος της προσεκτικής ευαισθησίας της ταινίας, με το αποτέλεσμα να μοιάζει ένα ακόμα teen drama από τα πανέρια.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Love, Victor trailer: Η Disney συνεχίζει τις coming out ιστορίες του Love, Simon αλλά... από απόσταση! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top