F The Amusement Park trailer: Η χαμένη ταινία του George Romero μας αποκαλύπτεται! - FilmBoy The Amusement Park trailer: Η χαμένη ταινία του George Romero μας αποκαλύπτεται! - FilmBoy
  • Latest News

    The Amusement Park trailer: Η χαμένη ταινία του George Romero μας αποκαλύπτεται!


    Στις αρχές της δεκαετίας του '70, η Λουθηρανική Εταιρεία παρήγγειλε στον George Romero μια ταινία που θα αποτύπωνε την απαίσια συμπεριφορά της μοντέρνας κοινωνίας προς τους ηλικιωμένους. 
    Ο ορισμός του...δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

    Όντας ακόμα στην αρχή της καριέρας του ο Romero δέχτηκε αλλά το αποτέλεσμα χαρακτηρίστηκε ως υπερβολικά άγριο για το mainstream κοινό και η ταινία κυριολεκτικά εξαφανίστηκε από προσώπου γης.

    Επί δεκαετίες κανείς δεν ήξερες που βρισκόταν, μέχρι που πριν λίγους μήνες το The Amusement Park όπως αυτή τιτλοφορείται, "ξεθάφτηκε", σε συνεργασία με το George Romero Foundation πέρασε από ψηφιακή 4k επεξεργασία και πολύ σύντομα θα κάνει την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του.

    Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ένας ηλικιωμένος άνδρας που ενώ θεωρεί πως θα περάσει μια συνηθισμένη ημέρα σε ένα λούνα παρκ, αυτή εξελίσσεται σε πραγματικό εφιάλτη.

    Ο Romero χρησιμοποιεί την τρομακτική εμπειρία ενός ηλικιωμένου σε ένα λούνα-παρκ ως αλληγορία για τη συμπεριφορά της κοινωνίας προς τη τρίτη ηλικία και μπορεί να μην είναι πλημμυρισμένο με αίμα όπως άλλες του ταινίες, αλλά χαρακτηρίστηκε από τις πιο τρομακτικές του.

    Το The Amusement Park, μετά από λίγες φεστιβαλικές προβολές τους προηγούμενους μήνες, στις 8 Ιουνίου θα ανέβει στην πλατφόρμα Shudder
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Amusement Park trailer: Η χαμένη ταινία του George Romero μας αποκαλύπτεται! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top