F Elle trailer: Η επιστροφή του Paul Verhoeven στα γυναικεία θρίλερ - FilmBoy Elle trailer: Η επιστροφή του Paul Verhoeven στα γυναικεία θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Elle trailer: Η επιστροφή του Paul Verhoeven στα γυναικεία θρίλερ


    Ο Paul Verhoeven επιστρέψει μετά από απουσία σχεδόν μιας δεκαετίας (τελευταία του ταινία το Black Book το 2006 – ένα Ολλανδικό Steekspel το 2012 θεωρείται short αφού είναι διάρκειας 55’), και σηματοδοτεί την επιστροφή του στα φεμινιστικά ψυχοσεξουαλικά θρίλερ.

    Η νέα του ταινία λέγεται Elle, είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα του Philippe Djian και πρωταγωνιστεί μία από τις μεγάλες κυρίες του γαλλικού σινεμά, η Isabelle Huppert.

    Η Huppert υποδύεται τη Michele, πλούσια ιδιοκτήτρια μιας εταιρίας βιντεοπαιχνιδιών, που βιάζεται βίαια στο σπίτι της από έναν ξένο. 
    Μετά το βιασμό της, αρχικά γίνεται παρανοϊκή, αλλά αργότερα αρχίζει να αναζητά τον βιαστή της για να εκδικηθεί.

    Προσωπικά, τον Ολλανδό σκηνοθέτη τον αγάπησα (καλά, δεν σκίζομαι κιόλας) από το Starship Troopers και όχι από το Βασικό Ένστικτο ή το Showgirls, και μάλλον δεν θα αλλάξω γνώμη με αυτό.

    Ωστόσο, ο Verhoeven το ξέρει το είδος και φυσικά ξέρει να κάνει σινεμά, οπότε θα του δώσω την ευκαιρία του.

    Το Elle αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Γαλλία στα τέλη Σεπτεμβρίου, γι’αυτό και κυκλοφόρησε το γαλλικό trailer (που δεν έχει υπότιτλους).



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Elle trailer: Η επιστροφή του Paul Verhoeven στα γυναικεία θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top