F Ο William Petersen και η Jorja Fox επιστρέφουν για να ηγηθούν την νέα ομάδα του CSI: Vegas! - FilmBoy Ο William Petersen και η Jorja Fox επιστρέφουν για να ηγηθούν την νέα ομάδα του CSI: Vegas! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο William Petersen και η Jorja Fox επιστρέφουν για να ηγηθούν την νέα ομάδα του CSI: Vegas!


    6 Οκτωβρίου 2000. 
    Στο CBS προβάλλεται το πρώτο επεισόδιο μιας πρωτότυπης police procedural σειράς που έριχνε το βάρος όχι στο ντετέκτιβ-ίστικο κομμάτι αλλά σε εκείνο πίσω από τη κουρτίνα, εκεί όπου οι επιστήμονες του εγκληματολογικού εξέταζαν εξονυχιστικά κάθε στοιχείο, κάθε σταγόνα αίματος, κάθε ίνα, για να βρουν εκείνο που θα οδηγούσε στον ένοχο. 
    Δημιουργός της ο Anthony E. Zuiker, παραγωγός ο Jerry Bruckheimer και το Who Are You των The Who έπαιζε στη διαπασών στους τίτλους αρχής.

    Ήταν το CSI: Crime Scene Investigation και όλοι γνωρίζουμε τη συνέχεια. 
    Τρία spin-offs με συνολικά 800 επεισόδια (!!!), κόμικς, βιβλία, βιντεοπαιχνίδια... ολόκληρη η δεκαετία των '00 είχε φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα CSI πάνω της.

    Τον Μάιο του 2016 προβλήθηκε και το τελευταίο επεισόδιο του CSI: Cyber, του τρίτου και λιγότερου επιτυχημένου spin-off που με το ζόρι άντεξε δύο σεζόν, σηματοδοτώντας και επίσημα το τέλος της εποχής CSI
    Φαίνεται όμως πως αυτό δεν ήταν και το οριστικό...

    Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορούσε η φήμη πως το κανάλι ήθελε να αναβιώσει τη βασική σειρά του franchise και σύμφωνα με το Variety τα κατάφερε! 
    Η sequel σειρά θα έχει τίτλο CSI: Vegas και όπως υποδηλώνει ξεκάθαρα θα μας επιστρέψει πίσω στο εγκληματολογικό εργαστήριο της πόλης της αμαρτίας.

    Στα καλά νέα, του νέου cast θα ηγούνται τρία από τα βασικότερα μέλη της παλιάς ομάδας, οι William Petersen, Jorja Fox και Wallace Langham που θα ξαναφορέσουν τις ιατρικές ποδιές των Gil Grissom, Sara Sidle και David Hodges
    Στα κακά νέα, αυτοί φαίνεται πως θα είναι οι μόνοι, με τους νέους Paula Newsome (Barry), Matt Lauria (Kingdom), Mel Rodriguez (The Last Man on Earth) και Mandeep Dhillon (After Life) να το συμπληρώνουν.

    Τα ηνία της σειράς θα κρατάει ο Jason Tracey (Elementary, Burn Notice), με τον Zuiker να μένει στο παρασκήνιο ως παραγωγός, μαζί φυσικά με τον Bruckheimer.

    Το CSI: Vegas έχει ήδη κλείσει θέση στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν του CBS, και δεν βλέπουμε την ώρα!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο William Petersen και η Jorja Fox επιστρέφουν για να ηγηθούν την νέα ομάδα του CSI: Vegas! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top