F The Water Man trailer: Μια οικογενειακή τραγωδία γίνεται μια φανταστική περιπέτεια, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του David Oyelowo - FilmBoy The Water Man trailer: Μια οικογενειακή τραγωδία γίνεται μια φανταστική περιπέτεια, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του David Oyelowo - FilmBoy
  • Latest News

    The Water Man trailer: Μια οικογενειακή τραγωδία γίνεται μια φανταστική περιπέτεια, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του David Oyelowo


    Μια σταθερά ανερχόμενη καριέρα κορυφώθηκε το 2014 όταν υποδύθηκε τον Martin Luther King στο Selma, όμως η συνέχειά της δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. 
    Με λίγες εξαιρέσεις, οι ρόλοι μίκρυναν και σε σημαντικότητα και σε χρόνο, με τον David Oyelowo να βρίσκει την ευκαιρία να κάνει ένα νέο βήμα, περνώντας πίσω από τη κάμερα για το The Water Man.

    Η ιστορία μας συστήνει την οικογένεια Boone, που μόλις μετακόμισε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. 
    Ο αστικός μύθος της περιοχής μιλάει για τον Water Man, ένα αθάνατο τρομακτικό πλάσμα που ζει στο κοντινό δάσος. 
    Όταν η μητέρα το μικρού Gunner αρρωσταίνει βαριά, το αγόρι αποφασίζει να πάει στο δάσος και να ψάξει αυτό το πλάσμα, ελπίζοντας πως θα την βοηθήσει. 
    Μαζί του παίρνει την Jo, ένα μυστηριώδες κορίτσι της περιοχής που θα τον βοηθήσει στη πορεία του στα βάθη του δάσους...

    Το σενάριο είναι της πρωτοεμφανιζόμενης Emma Needell, με τους Lonnie Chavis (This Is Us), Amiah Miller (War for the Planet of the Apes), Rosario Dawson (Zombieland: Double Tap), Maria Bello (Lights Out), Alfred Molina (The Front Runner) και φυσικά τον David Oyelowo να πρωταγωνιστούν.

    Το The Water Man έκανε παγκόσμια πρεμιέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο στο φεστιβάλ του Toronto όπου πήρε πολύ καλές κριτικές, με την RLJE Films να εξασφαλίζει τη κινηματογραφική διανομή εντός Αμερικής για τις αρχές Μαΐου, ενώ το Netflix, σε ημερομηνία που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, θα το κάνει διαθέσιμο παγκοσμίως.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Water Man trailer: Μια οικογενειακή τραγωδία γίνεται μια φανταστική περιπέτεια, στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του David Oyelowo Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top