F Ο Colin Firth δολοφονεί τη γυναίκα του στο μεγάλο τηλεοπτικό του comeback, στη true-crime σειρά του HBO Max - FilmBoy Ο Colin Firth δολοφονεί τη γυναίκα του στο μεγάλο τηλεοπτικό του comeback, στη true-crime σειρά του HBO Max - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Colin Firth δολοφονεί τη γυναίκα του στο μεγάλο τηλεοπτικό του comeback, στη true-crime σειρά του HBO Max



    Κλείνουν 25 χρόνια από τη τελευταία φορά που ο Colin Firth πρωταγωνίστησε σε κάποια τηλεοπτική σειρά, και συγκεκριμένα το Nostromo του BBC το 1997, που ακολούθησε το ρόλο που ουσιαστικά τον έκανε διάσημο, εκείνον του Mr. Darcy στο Pride and Prejudice του 1995.

    Έκτοτε αφοσιώθηκε στη μεγάλη οθόνη, όμως με τη τηλεοπτική αρένα να ζει εποχές δόξας, δεν υπήρχε κανένας λόγος να πει όχι σε μια πολύ καλή παραγωγή όπως το The Staircase.

    Αυτός είναι ο τίτλος μιας γαλλικής μίνι-σειράς ντοκιμαντέρ που το 2004 αποκάλυψε τη πραγματική ιστορία του συγγραφέα Michael Peterson που το 2001 δολοφόνησε τη σύζυγό του, στήνοντας μια ψεύτικη πτώση από τις σκάλες του σπιτιού τους προσπαθώντας να καλύψει το έγκλημά του.

    Ο Antonio Campos, παραγωγός του The Sinner και σεναριογράφος των The Devil All the Time και Simon Killer, σε συνεργασία με την Maggie Cohn του American Crime Story, διασκεύασαν εκείνη την αληθινή ιστορία και με την (οικονομική) βοήθεια των Annapurna και HBO, είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν την διασκευή της στο HBO Max.

    Η σειρά θα έχει διάρκεια 8 επεισοδίων, με τον Campos να σκηνοθετεί το 6 από αυτά, και τον Colin Firth να πρωταγωνιστεί στο ρόλο του στυγερού δολοφόνου που μέσα από μια πολύπλοκη αστυνομική έρευνα και δύσκολη δικαστική διαδικασία, προσπαθεί να πείσει για την αθωότητά του.
    Το περιμένουμε με μεγάλη περιέργεια...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Colin Firth δολοφονεί τη γυναίκα του στο μεγάλο τηλεοπτικό του comeback, στη true-crime σειρά του HBO Max Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top