F The Virtuoso trailer: Ο Anthony Hopkins στη νέα str8-2-vod περιπέτεια της Lionsgate - FilmBoy The Virtuoso trailer: Ο Anthony Hopkins στη νέα str8-2-vod περιπέτεια της Lionsgate - FilmBoy
  • Latest News

    The Virtuoso trailer: Ο Anthony Hopkins στη νέα str8-2-vod περιπέτεια της Lionsgate



    Με βάση τις αποθεωτικές κριτικές για την ερμηνεία του στο The Father, αυτή τη στιγμή ο Anthony Hopkins θεωρείται από τα μεγαλύτερα φαβορί για το Όσκαρ. 
    A man's gotta eat όμως, όπως λένε και στη βαρβαρική, με τον αισίως 83 ετών ηθοποιό να συμμετέχει παράλληλα και σε ταινίες σαν το The Virtuoso.

    Ένας επαγγελματίας εκτελεστής αναλαμβάνει τη νέα του αποστολή από τον μυστηριώδη μέντορά του, η οποία έχει την ιδιαιτερότητα να μην περιλαμβάνει συγκεκριμένο στόχο αλλά μονάχα τον τόπο και την ώρα που θα τον βρει. 
    Όταν έρχεται η στιγμή, οι πιθανοί στόχοι είναι πολλοί, μεταξύ των οποίων και ένας σερίφης, με τον εκτελεστή να αδυνατεί να πατήσει τη σκανδάλη τυχαία, ξεκινώντας ένα ανθρωποκυνηγητό για να βρει το σωστό άνθρωπο και να ολοκληρώσει το συμβόλαιο.

    Δημιουργοί του The Virtuoso είναι το ουσιαστικά άγνωστο δίδυμο James C. Wolf και Nick Stagliano που πριν μια δεκαετία, είχαν γυρίσει το Good Day for It
    Το ποιο;

    Πρωταγωνιστούν οι Anson Mount (Non-Stop), Abbie Cornish (Geostorm) και David Morse (Concussion), με τον Anthony Hopkins πιθανότατα να μην εμφανίζεται πολύ περισσότερο απ' όσο βλέπουμε στο trailer.

    Το The Virtuoso θα είναι διαθέσιμο στις vod πλατφόρμες στις 30 Απριλίου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Virtuoso trailer: Ο Anthony Hopkins στη νέα str8-2-vod περιπέτεια της Lionsgate Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top