F The Djinn trailer: Νέο διαμέρισμα, αρχαίος τρόμος, στη νέα ταινία της IFC Midnight! - FilmBoy The Djinn trailer: Νέο διαμέρισμα, αρχαίος τρόμος, στη νέα ταινία της IFC Midnight! - FilmBoy
  • Latest News

    The Djinn trailer: Νέο διαμέρισμα, αρχαίος τρόμος, στη νέα ταινία της IFC Midnight!


    Λίγο σαν παραμύθι μοιάζει η έναρξη της καριέρας των David Charbonier και Justin Powell, με τους δύο παιδικούς φίλους να κάνουν το ντεμπούτο τους (ως σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και παραγωγοί) μόλις πέρυσι με το θρίλερ μυστηρίου The Boy Behind the Door, που μπορεί να μην κατάφερε να κάνει ιδιαίτερο θόρυβο και να προβλήθηκε σε λίγα genre fests αλλά πήρε εξαιρετικές κριτικές, και μην εκπλαγείτε αν ξαναεμφανισθεί αφότου λήξει το πατιρντί με τον κορωνοϊό. 
    Αμέσως μετά το δίδυμο κλείνει συμφωνία με την IFC η οποία έσπευσε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της επόμενής τους ταινίας, με το The Djinn να είναι ήδη έτοιμο να βγει στις αμερικάνικες αίθουσες.

    Η ιστορία ακολουθεί ένα κωφάλαλο αγόρι που μετακομίζει με τον πατέρα του σε ένα νέο διαμέρισμα. 
    Τα παράξενα φαινόμενα όμως κάνουν αμέσως την εμφάνισή τους με το αγόρι, ολομόναχο στο σπίτι όσο ο πατέρας του είναι στη δουλειά, να έρχεται αντιμέτωπο με το μυθολογικό djinn!

    Οκ, η αλήθεια είναι ότι σαν κεντρική ιστορία δεν ξεχειλίζει πρωτοτυπίας, αλλά κάποιες μικρές λεπτομέρειες όπως η αναπηρία του παιδιού και το γεγονός πως αντιμετωπίζει το διαβολικό τέρας ολομόναχο, φαίνεται ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

    Πρωταγωνιστεί ο μικρός Ezra Dewey και ο Rob Brownstein (Velvet Buzzsaw).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Djinn trailer: Νέο διαμέρισμα, αρχαίος τρόμος, στη νέα ταινία της IFC Midnight! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top