F Ο Andy Garcia ετοιμάζεται να "ξηλωθεί" για το γάμο της κόρης του στο νέο remake του Father of the Bride - FilmBoy Ο Andy Garcia ετοιμάζεται να "ξηλωθεί" για το γάμο της κόρης του στο νέο remake του Father of the Bride - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Andy Garcia ετοιμάζεται να "ξηλωθεί" για το γάμο της κόρης του στο νέο remake του Father of the Bride


    Το 1949, ο Edward Streeter εξέδωσε το κωμικό σατιρικό μυθιστόρημα Father of the Bride, με την ιστορία του να επικεντρώνεται στον Stanley T. Banks, έναν επιτυχημένο δικηγόρο που φτάνει στα όρια της χρεωκοπίας προσπαθώντας να οργανώσει τον γάμο τον ονείρων της μονάκριβης κόρης του.

    Τον αμέσως επόμενο χρόνο, ο Vincente Minnelli μετέφερε την ιστορία στη μεγάλη οθόνη με πρωταγωνιστές τους Spencer Tracy και Elizabeth Taylor, με τη ταινία να σημειώνει μεγάλη επιτυχία, να κερδίζει και 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ και να συνεχίζει με ένα βιαστικό sequel.

    Ακριβώς σαράντα χρόνια αργότερα, η ιστορία επαναλήφθηκε με το Father of the Bride του Charles Shyer με τους Steve Martin και Kimberly Williams να μην κερδίζει κάποια υποψηφιότητα για Όσκαρ αλλά να γίνεται ιδιαίτερα αγαπητό και εμπορικά επιτυχημένο, με το sequel και πάλι να μοιάζει αχρείαστο.

    Τριάντα χρόνια μετά, η Warner Bros βάζει μπρος ακόμα ένα remake, αυτή τη φορά περισσότερο ρομαντικό παρά κωμικό, θυμίζοντας την εκδοχή των '50 παρά εκείνη των '90, με πρωταγωνιστή τον Andy Garcia.

    Η μεγάλη διαφορά εντοπίζεται στο γεγονός πως αυτή τη φορά θα είναι έντονο το έθνικ στοιχείο, με την οικογένεια να είναι Κουβανική καταγωγής (όπως και ο Garcia), με όλα τα φολκλόρ επακόλουθα.

    Το σενάριο θα γράψει ο Matt Lopez (The Sorcerer's Apprentice) με τον Gaz Alazraki της τηλεοπτικής επιτυχίας Club de Cuervos να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.
    Αν με ακούει κανείς εκεί έξω, η Ana de Armas έχει κουβανική καταγωγή, λέω 'γω τώρα...😉

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Andy Garcia ετοιμάζεται να "ξηλωθεί" για το γάμο της κόρης του στο νέο remake του Father of the Bride Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top