F Kubo and the Two Strings trailer: Το τελειότερο stop motion που έχετε δει ποτέ! - FilmBoy Kubo and the Two Strings trailer: Το τελειότερο stop motion που έχετε δει ποτέ! - FilmBoy
  • Latest News

    Kubo and the Two Strings trailer: Το τελειότερο stop motion που έχετε δει ποτέ!


    Βλέποντας το πρώτο teaser trailer του Kubo and the Two Strings, τη νέα ταινία της Laika, του studio που είναι υπεύθυνο για τα Boxtrolls, ParaNorman και Coraline, σκέφτηκα ‘…αποκλείεται να είναι stop motion, όπως λένε’.

    Είναι τόσο όμορφο και τέλειο, που προσπαθείς να καταλάβεις αν πράγματι είναι μια stop motion ταινία ή ένα τέλεια επεξεργασμένο animation.

    Φαντάζομαι θα πρέπει να περιμένω κάποιο behind the scenes featurette που αναμφίβολα θα κυκλοφορήσει, για να σιγουρευτώ.

    Η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του …Διευθύνοντος Συμβούλου της Laika, Travis Knight, δεν είναι απλώς μια ταινία stop motion - και το λέω αυτό έχοντας δει 5-6 φορές το trailer – αλλά είναι και μια από τις πιο εντυπωσιακές προσπάθειες stop motion ταινιών που έχω δει ποτέ.

    Το Kubo and the Two Strings είναι μια επική περιπέτεια δράσης που εξελίσσεται σε ένα φανταστικό κόσμο, στην Ιαπωνία.

    Ο έξυπνος και καλοκάγαθος Kubo (με τη φωνή του Art Parkinson, του μικρού Rickon Stark στο Game of Thrones) ζει μια ταπεινή ζωή, λέγοντας ιστορίες για τους ανθρώπους της παραθαλάσσιας πόλης του. 

    Αλλά η σχετικά ήσυχη καθημερινότητά του διαλύεται όταν κατά λάθος καλεί ένα πνεύμα από το παρελθόν του, το οποίο φέρνει καταιγίδες από τους ουρανούς για να επιβάλει μια πανάρχαια βεντέτα. 

    Τώρα, ο Kubo θα πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του με τη Monkey (Charlize Theron) και τον Beetle (Matthew McConaughey), και να ξεκινήσει μια συναρπαστική αναζήτηση για να σώσει την οικογένειά του και να λύσει το μυστήριο του νεκρού πατέρα του, του μεγαλύτερου πολεμιστή σαμουράι που γνώρισε ποτέ ο κόσμος.

    Το Kubo and the Two Strings βγαίνει στους κινηματογράφους στις 19 Αυγούστου 2016, άρα περιμένουμε το επίσημο trailer καθώς το teaser που ακολουθεί είναι σχετικά μικρό.
    Μικρό αλλά ερωτεύσιμο!


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kubo and the Two Strings trailer: Το τελειότερο stop motion που έχετε δει ποτέ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top