F Luca trailer: Η Pixar έρχεται Ιταλία για να διηγηθεί μια φανταστική ιστορία ενηλικίωσης! - FilmBoy Luca trailer: Η Pixar έρχεται Ιταλία για να διηγηθεί μια φανταστική ιστορία ενηλικίωσης! - FilmBoy
  • Latest News

    Luca trailer: Η Pixar έρχεται Ιταλία για να διηγηθεί μια φανταστική ιστορία ενηλικίωσης!


    Η κούραση που άρχισε να διαφαίνεται στα τέλη των 00s, έγινε δυστυχώς εξόφθαλμη στα 10s, με την Pixar να φαίνεται πως έχει χάσει, ελπίζουμε όχι οριστικά το άγγιγμα του Μίδα.
    Μια γρήγορη ματιά στον κατάλογο με τις ταινίες που μας έδωσε τη δεκαετία που ολοκληρώθηκε πριν λίγους μήνες προκαλεί στεναχώρια, αφού από τις 12 παραγωγές, δύσκολα θα βρείτε πάνω από 3 (προσωπικά μόνο δύο) που σας άγγιξαν όπως έκανε κάποτε το Wall-E, το Toy Story ή το Ratatouille.

    Εν πάση περιπτώσει, ας είμαστε καλόπιστοι και ας ελπίσουμε τα 20's να επαναφέρουν την εταιρία στον σωστό δρόμο, και το Luca μοιάζει με μια αρκετά ενδιαφέρουσα αρχή.

    Η ιστορία μας πάει στη μικρή ιταλική παραλιακή πόλη Portorosso. 
    Εκεί ζει ο Luca, ένα αγόρι που μαζί με τον φίλο του Alberto περνούν ένα μαγευτικό καλοκαίρι γεμάτο περιπέτειες. 
    Τα δυο αγόρια όμως κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό, μιας και στη πραγματικότητα είναι θαλάσσια πλάσματα και μόλις ακουμπούν στο νερό επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή!

    Το σενάριο έγραψαν οι Jesse Andrews (Me and Earl and the Dying Girl) και Mike Jones (Soul), με τον έμπειρο storyboard artist Enrico Casarosa που πριν μια δεκαετία μας έδωσε το υπέροχο short La Luna, να κάνει το σκηνοθετικό του full feature ντεμπούτο.

    Τις φωνές τους στους ήρωες δανείζουν οι Jacob Tremblay (Good Boys), Jack Dylan Grazer (Shazam), Emma Berman, Maya Rudolph (The Willoughbys) και Jim Gaffigan (Playmobil: The Movie).

    Το Luca χαρακτηρίζεται ως μια coming-of-age ιστορία εμπνευσμένη από τον Fellini και τον Miyazaki!

    Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα απευθείας στο Disney+ στις 18 Ιουνίου.
    Στις χώρες όπου η πλατφόρμα δεν είναι διαθέσιμη, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, η ταινία θεωρητικά θα έχει κανονική κινηματογραφική διανομή. 
    Το πότε είναι ένα ερώτημα που προς το παρόν δεν έχει απάντηση...προσεχώς!

    Μέχρι τότε δείτε το πραγματικά πανέμορφο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Luca trailer: Η Pixar έρχεται Ιταλία για να διηγηθεί μια φανταστική ιστορία ενηλικίωσης! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top