F Ο Hugh Laurie ετοιμάζεται να διασκευάσει Agatha Christie για τη βρετανική τηλεόραση! - FilmBoy Ο Hugh Laurie ετοιμάζεται να διασκευάσει Agatha Christie για τη βρετανική τηλεόραση! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Hugh Laurie ετοιμάζεται να διασκευάσει Agatha Christie για τη βρετανική τηλεόραση!


    Παρότι δεν ήταν και τόσο εύκολο, οι εποχές που οι περισσότεροι τον γνωρίζαμε μόνο ως Dr House (ή από το Blackadder οι παλιότεροι) αποτελούν παρελθόν, με τον Hugh Laurie να σημειώνει τα τελευταία χρόνια μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία, κυρίως στη μικρή οθόνη.

    Αυτή αναμένεται να συνεχιστεί, αυτή τη φορά από έναν πιο δημιουργικό ρόλο, με τον Άγγλο ηθοποιό να δίνει τα χέρια με την BritBox (συνδρομητική υπηρεσία των BBC και iTV) αναλαμβάνοντας την τηλεοπτική διασκευή του Why Didn't They Ask Evans? της Agatha Christie.

    Κεντρικός ήρωας του είναι ο Bobby, ένας άνδρας που ενώ παίζει γκολφ, βλέπει στο γήπεδο έναν ημιθανή άνδρα. 
    Πριν αφήσει την τελευταία του πνοή ξεστομίσει τη φράση "Γιατί δεν ρώτησαν τον Evans;". 
    Με τη βοήθεια της φίλης του Frankie  και με μοναδικό στοιχείο μια φωτογραφία που το θύμα είχε στη τσέπη του, ξεκινάει για να βρει την άκρη του μυστηρίου.

    Ο Hugh Laurie θα αναλάβει την παραγωγή, το σενάριο και τη σκηνοθεσία της 3τομης σειράς, χωρίς να είναι γνωστό αν θα έχει και κάποιον on-screen ρόλο, κάτι που φυσικά ελπίζουμε.
    Ο Laurie έχει μικρή εμπειρία στον δημιουργικό τομέα, όμως έχουμε εμπιστοσύνη πως θα τα καταφέρει μια χαρά.

    Το Why Didn't They Ask Evans? αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Hugh Laurie ετοιμάζεται να διασκευάσει Agatha Christie για τη βρετανική τηλεόραση! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top