F Good Boys trailer: Ναρκωτικά, βρίσιμο και sex toys στο νέο Superbad με 12χρονα! - FilmBoy Good Boys trailer: Ναρκωτικά, βρίσιμο και sex toys στο νέο Superbad με 12χρονα! - FilmBoy
  • Latest News

    Good Boys trailer: Ναρκωτικά, βρίσιμο και sex toys στο νέο Superbad με 12χρονα!


    Όταν κάποιος αναφέρεται σε καφροαμερικάνικη κωμωδία, ένα από τα πρώτα ονόματα που του έρχονται στο μυαλό είναι εκείνο του Seth Rogen, με τον ηθοποιό να μας έχει δώσει μπόλικες από δαύτες είτε ως σεναριογράφος και πρωταγωνιστής, είτε ως παραγωγός. 
    Η πιο εμβληματική ίσως απ' αυτές ήταν το Superbad που πριν δώδεκα περίπου χρόνια μας σύστησε, μεταξύ άλλων τους οσκαρικούς σήμερα Jonah Hill και Emma Stone.

    Φέτος, μέσω της εταιρίας παραγωγής του Point Grey Pictures, δοκιμάζει να επαναλάβει την ίδια συνταγή, τολμώντας να ρισκάρει ακόμα περισσότερο, κατεβάζοντας την ηλικία των πρωταγωνιστών στα...12! 

    Πρωταγωνιστής είναι ο Max, ένας πιτσιρικάς που προσκαλείται σε ένα πάρτι όπου αναμένεται να δώσει το πρώτο του φιλί, όμως ο μικρός είναι σε πανικό μιας και δε ξέρει πως να φιλάει. 

    Με τη βοήθεια των φίλων του, αποφασίζουν να κλέψουν το drone του μπαμπά του και να κατασκοπεύσουν το γειτονικό ζευγαράκι που χαμουρεύεται αδιαλείπτως, όμως τα πράγματα πάνε κατά διαόλου και το drone καταστρέφεται! 
    Προσπαθώντας να βρουν τρόπους να το αντικαταστήσουν, τα 3 αγόρια κάνουν κοπάνα από το σχολείο και ξεκινούν μια εξωφρενική περιπέτεια στη πόλη γεμάτη sex toys, κλεμμένα ναρκωτικά, αγριεμένα κολεγιόπαιδα και τρομαγμένες έφηβες!

    Το Good Boys είναι μια δημιουργία του Gene Stupnitsky (Bad Teacher) και πρωταγωνιστούν οι μικροί Jacob Tremblay (Wonder), Chance Hurstfield (A Million Little Things) και Brady Noon (Boardwalk Empire).

    Το red-band trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, ουσιαστικά ταυτόχρονα με τη πρεμιέρα της ταινίας στο SXSW, ξεχωρίζει για την ξεκαρδιστική εισαγωγή που σαρκάζει τους "κανόνες" του Hollywood που επιτρέπει 12χρονα να υποδύονται τέτοιους "ακατάλληλους" ρόλους αλλά τους απαγορεύει να δουν τον εαυτό τους στην οθόνη!

    Το Good Boys θα βγει στις αίθουσες στα τέλη του καλοκαιριού.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Good Boys trailer: Ναρκωτικά, βρίσιμο και sex toys στο νέο Superbad με 12χρονα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top