F In the Earth trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα βάθη του δάσους, στη νέα ταινία του Ben Wheatley - FilmBoy In the Earth trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα βάθη του δάσους, στη νέα ταινία του Ben Wheatley - FilmBoy
  • Latest News

    In the Earth trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα βάθη του δάσους, στη νέα ταινία του Ben Wheatley


    Πριν δέκα χρόνια μάλλον ελάχιστοι τον ήξεραν. 
    Εν έτει 2021 και επτά (!!) ταινίες αργότερα, η αλήθεια είναι πως η αναγνωρισιμότητά του, τουλάχιστον στο ευρύ κοινό, δεν έχει μεγαλώσει ιδιαίτερα, μιας και καμία απ' αυτές δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις περί ενός νέου μεγάλου ταλέντου. 

    Προσφάτως το όνομά του άρχισε να "παίζει" για πιο big-budget ταινίες σαν το Tomb Raider 2 και το Meg 2, όμως μέχρι στιγμής, το μοναδικό πιο mainstream δείγμα γραφής είναι το περσινό αχαρακτήριστο remake του Rebecca
    Ο Ben Wheatley ανήκει στη λίστα των σκηνοθετών που για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω γιατί συνεχίζουμε να ασχολούμαστε, τουλάχιστον σε τέτοιο βαθμό. 
    Εν πάση περιπτώσει, η νέα του ταινία In the Earth είναι εδώ και δε πρέπει να την αγνοήσουμε...ή μήπως πρέπει;

    Η ταινία μας βάζει σε έναν κόσμο που πνίγεται από έναν θανατηφόρο ιό. 
    Εν μέσω αυτού, ένα επιστήμονας και μία δασοφύλακας, κινούν προς τα βάθη του δάσους για έναν έλεγχο ρουτίνας, όμως το βράδυ το ταξίδι τους μετατρέπεται σε εφιάλτη όταν το η φύση γύρω τους ζωντανεύει.

    Η ταινία έκανε παγκόσμια (διαδικτυακή) πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance όπου πήρε... μετριοκαλούτσικες κριτικές, και μέσα από τα μέσα Απριλίου θα αρχίσει να βγαίνει στις αίθουσες.

    Πρωταγωνιστούν οι Joel Fry (Love Wedding Repeat), Ellora Torchia (Midsommar), Hayley Squires (I, Daniel Blake), Reece Shearsmith (The World's End), John Hollingworth (Kursk) και Mark Monero (Free Fire).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: In the Earth trailer: Ο τρόμος κρύβεται στα βάθη του δάσους, στη νέα ταινία του Ben Wheatley Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top