F Belle trailer: Ο Mamoru Hosoda του οσκαρικού Mirai, παρουσιάζει το νέο του υπερθεαματικό anime! - FilmBoy Belle trailer: Ο Mamoru Hosoda του οσκαρικού Mirai, παρουσιάζει το νέο του υπερθεαματικό anime! - FilmBoy
  • Latest News

    Belle trailer: Ο Mamoru Hosoda του οσκαρικού Mirai, παρουσιάζει το νέο του υπερθεαματικό anime!



    Όταν το 2000 σκηνοθετούσε το Digimon: The Movie, λίγοι περίμεναν πως περίπου είκοσι χρόνια αργότερα, ο Mamoru Hosoda θα εξελισσόταν σε ένα από τα κορυφαία ονόματα του κινηματογραφικού anime. 
    Με την υποψηφιότητα για Όσκαρ που κέρδισε το 2019 για το Mirai απέδειξε πως οι ταινίες του δεν απευθύνονται μονάχα στο σκληροπυρηνικό anime κοινό και είναι λογικό να περιμένουμε το επόμενό του βήμα με ανυπομονησία και περιέργεια.

    Αυτό τιτλοφορείται Belle: Ryu to Sobakasu no Hime (ή απλά Belle) και έχει ως πρωταγωνίστρια την Suzu, ένα 17χρονο κορίτσι που ζει με τον πατέρα της σε ένα αγροτικό χωριό. 
    Εδώ και χρόνια νοιώθει πως έχει χάσει τον εαυτό της. 
    Μια μέρα μπαίνει στον U, έναν δημοφιλή εικονικό ψηφιακό κόσμο με 5 δισεκατομμύρια χρήστες, όπου γίνεται η Belle, μια παγκοσμίως διάσημη τραγουδίστρια. 
    Η Belle σύντομα συναντά ένα μυστηριώδες πλάσμα, μαζί με το οποίο ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι.

    Αξίζει να αναφερθεί πως για τη παραγωγή του, ο Hosoda συνεργάστηκε με την ιρλανδική Carton Saloon (Wolfwalkers) αλλά και με τον πολύπειρο character designer της Disney, Jin Kim (Big Hero 6, Zootopia, Frozen II).

    Το Belle θα βγει στις ιαπωνικές αίθουσες τον Ιούλιο. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Belle trailer: Ο Mamoru Hosoda του οσκαρικού Mirai, παρουσιάζει το νέο του υπερθεαματικό anime! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top