F Ridley Scott & Steven Knight συνεργάζονται σε νέα επική σειρά για τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο! - FilmBoy Ridley Scott & Steven Knight συνεργάζονται σε νέα επική σειρά για τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο! - FilmBoy
  • Latest News

    Ridley Scott & Steven Knight συνεργάζονται σε νέα επική σειρά για τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο!


    Όταν αναφέρεσαι σε (μοντέρνες) επικές πολεμικές τηλεοπτικές σειρές, τα Band of Brothers και The Pacific (που btw προσεχώς θα αποκτήσουν και τρίτο αδελφάκι) νομίζω βρίσκονται στην απόλυτη κορυφή του είδους.

    Τη πρωτοκαθεδρία τους θα προσπαθήσει να σπάσει μια νέα παραγωγή που έχει μπει στα σκαριά, με τους Ridley Scott και Steven Knight να ετοιμάζουν το πολλά υποσχόμενο Roads to Freedom.

    Η 10 επεισοδίων σειρά θα βασιστεί στην πολυβραβευμένη σειρά ιστορικών βιβλίων του Sir Antony Beevor και η ιδιαιτερότητά της είναι πως δεν θα καταπιαστεί με μια συγκεκριμένη στρατιωτική μονάδα, αμερικάνικη ή βρετανική αλλά θα παρουσιάσει μια συνολική οπτική του πολέμου με χαρακτήρες από Ρωσία, τη Γερμανία, τη Γαλλία κι άλλες χώρες.
    Αξίζει να αναφερθεί ότι ένα από τα βιβλία του Beevor είναι και το Crete: The Battle and the Resistance, άρα δεν αποκλείεται η σειρά να περάσει και από τα μέρη μας.

    Το σενάριο θα γράψει ο έμπειρος Steven Knight (Peaky Blinders, Taboo, See) μαζί με τον Beevor, ενώ ο Ridley Scott (Raised by Wolves) θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του πιλότου, με τους δυο τους να μοιράζονται τα καθήκοντα παραγωγού.

    Η σειρά βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια παραγωγής, έτσι έχει αρκετό δρόμο ακόμα μπροστά της μέχρι να κάνει την εμφάνισή της πιθανότατα σε κάποια streaming πλατφόρμα.
    Υπομονή...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ridley Scott & Steven Knight συνεργάζονται σε νέα επική σειρά για τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top