F Big Hero 6 trailer: Η συνεργασία Walt Disney Animation και Marvel ξεκίνησε - FilmBoy Big Hero 6 trailer: Η συνεργασία Walt Disney Animation και Marvel ξεκίνησε - FilmBoy
  • Latest News

    Big Hero 6 trailer: Η συνεργασία Walt Disney Animation και Marvel ξεκίνησε


    Ο μπαμπάς βρήκε χρόνο να μου εξηγήσει ότι το New York Comic Con που διεξάγεται αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη (όπου θα πάμε σύντομα όπως λέει συνέχεια) είναι μικρότερης σημασίας από το κανονικό Comic Con στο San Diego, ωστόσο δεν κατάλαβα ακριβώς τη διαφορά.

    Θα έπρεπε όμως, καθώς είμαι ο μικρότερος σε ηλικία άνθρωπος που γράφει σε site για λόγιους…

    Μετά το teaser του Tomorrowland, εκεί παρουσιάστηκε κι ένα trailer της νέας animated ταινίας Big Hero 6.

    Τα σούπερ αγόρια και κορίτσια της Marvel/Walt Disney έφτασαν να σώσουν και αυτά τον κόσμο, σε ένα πολύχρωμο και σπιντάτο trailer …που όμως δεν σου δίνει να καταλάβεις πολλά.

    Εμπνευσμένο από τα κόμικς της Marvel με το ίδιο όνομα, με την ιδιαίτερη comic-style δράση και την καρδιά και το χιούμορ που περιμένεις από μια ταινία της Disney, το Big Hero 6 είναι η πρώτη συνεργασία μεταξύ της Walt Disney Animation Studios και της Marvel.

    Η υπόθεση με μπέρδεψε για τα καλά (άλλωστε ακόμα τα 2 δεν έκλεισα, μην κοιτάτε που γράφω σε site για …τα’παμε), οπότε δεν θα τη μάθετε από μένα.

    Κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.
    Δείτε το trailer και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.


    FilmBoy Jr.

     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Big Hero 6 trailer: Η συνεργασία Walt Disney Animation και Marvel ξεκίνησε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top