F Ξεκίνησε γυρίσματα η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Vivarium, με Eva Green και Mark Strong - FilmBoy Ξεκίνησε γυρίσματα η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Vivarium, με Eva Green και Mark Strong - FilmBoy
  • Latest News

    Ξεκίνησε γυρίσματα η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Vivarium, με Eva Green και Mark Strong


    Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα να μη με ενθουσίασε, όμως σίγουρα το Vivarium ήταν από τις ενδιαφέρουσες ταινίες που είδαμε τη περσινή χρονιά, και αξίζει το κόπο να παρακολουθήσουμε τη πορεία του σκηνοθέτη του, Lorcan Finnegan.

    Σύμφωνα με το Variety, το νέο του φιλμ λοιπόν τιτλοφορείται Nocebo και πρωταγωνιστεί η Eva Green (Proxima) στο ρόλο μιας επιτυχημένης σχεδιάστριας μόδας που πάσχει από μία μυστηριώδη ασθένεια. 
    Οι γιατροί μοιάζουν ανίκανοι να την βοηθήσουν, κάτι που εκνευρίζει τον σύζυγό της, ο οποίος ζητάει τη βοήθεια μιας Φιλιππινέζας που χρησιμοποιεί παραδοσιακούς τρόπους ίασης, αποκαλύπτοντας μια τρομακτική αλήθεια.

    Το φαινόμενο nocebo είναι το αντίθετο του γνωστότερου placebo, δηλαδή κάνει τους ασθενείς να ανησυχούν εκ των προτέρων για τις παρενέργειες των φαρμάκων και τελικά όντως νιώθουν διάφορα αρνητικά συμπτώματα κατά τη θεραπεία.

    Γυρισμένη σε Λονδίνο και Μανίλα, η ταινία καταπιάνεται με το θέμα του καταναλωτισμού και της ανθρώπινης εκμετάλλευσης στη βιομηχανία της μόδας.
    Το σενάριο έχει γράψει ο μόνιμος συνεργάτης του Finnegan, Garret Shanley με τους Mark Strong (Shazam) και Chai Fonacier να συμπρωταγωνιστούν.

    Το Nocebo έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα και εκτός απροόπτου, μέσα στον επόμενο χρόνο θα το δούμε στις αίθουσες.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ξεκίνησε γυρίσματα η νέα ταινία του σκηνοθέτη του Vivarium, με Eva Green και Mark Strong Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top