F The Good Traitor trailer: Ο Ulrich Thomsen σώζει τη Γροιλανδία από τα χέρια των Ναζί στο νέο ιστορικό δράμα - FilmBoy The Good Traitor trailer: Ο Ulrich Thomsen σώζει τη Γροιλανδία από τα χέρια των Ναζί στο νέο ιστορικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    The Good Traitor trailer: Ο Ulrich Thomsen σώζει τη Γροιλανδία από τα χέρια των Ναζί στο νέο ιστορικό δράμα


    Απρίλιος 1940. 
    Η ναζιστική Γερμανία εισβάλει στη γειτονική Δανία, με την κυβέρνηση να παραδίδεται άνευ όρων μέσα σε λίγες ώρες. 
    Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού όμως, ο Henrik Kauffmann, πρέσβης της Δανίας στις ΗΠΑ δεν δέχεται αυτή την απόφαση και σε μία άνευ προηγουμένου κίνηση, καταφέρνει να ενώσει τους Δανούς διπλωματούχους του εξωτερικού με σκοπό τη σωτηρία της στρατηγικά σημαντικής Γροιλανδίας. 
    Αυτή η συμφωνία προϋπέθετε ως αντάλλαγμα την παράδοση ενός μικρού μέρους του νησιού στις ΗΠΑ ώστε να τοποθετήσουν εκεί μία στρατιωτική τους βάση (η οποία υπάρχει μέχρι και σήμερα) κάτι που τον χαρακτήρισε προδότη, όμως ο στόχος επετεύχθη, η Γροιλανδία σώθηκε.

    Την ιστορία του Henrik Kauffmann αναλαμβάνει να διηγηθεί το The Good Traitor (aka Vores mand i Amerika), η νέα ταινία της Christina Rosendahl (Idealisten) με πρωταγωνιστή τον Ulrich Thomsen (The Commune).

    Η ταινία κέρδισε τρία βραβεία Robert (τα αντίστοιχα δανέζικα Όσκαρ), ενώ είναι υποψήφια και για το μεγάλο βραβείο Bodil (των Δανών κριτικών).

    Το The Good Traitor προβλήθηκε στη Δανία το περασμένο καλοκαίρι και στα τέλη Μαρτίου θα κυκλοφορήσει στις streaming πλατφόρμες. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Good Traitor trailer: Ο Ulrich Thomsen σώζει τη Γροιλανδία από τα χέρια των Ναζί στο νέο ιστορικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top