F The Mighty Ducks: Game Changers trailer: Βγάλτε τα παγοπέδιλα απ' τη ντουλάπα. Οι Μικροί Πρωταθλητές ξαναμπαίνουν στην αρένα! - FilmBoy The Mighty Ducks: Game Changers trailer: Βγάλτε τα παγοπέδιλα απ' τη ντουλάπα. Οι Μικροί Πρωταθλητές ξαναμπαίνουν στην αρένα! - FilmBoy
  • Latest News

    The Mighty Ducks: Game Changers trailer: Βγάλτε τα παγοπέδιλα απ' τη ντουλάπα. Οι Μικροί Πρωταθλητές ξαναμπαίνουν στην αρένα!


    Πριν σχεδόν 30 χρόνια, το πρωτότυπο σενάριο του Steven Brill, μας σύστησε τον Gordon Bombay έναν ξιπασμένο δικηγόρο που αφότου συλλαμβάνεται να οδηγεί μεθυσμένος, υποχρεώνεται να προπονησει την τοπική παιδική ομάδα hockey, τους Mighty Ducks
    Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, με τη ταινία όχι μόνο να σημειώνει τεράστια επιτυχία αλλά να θεωρείται μία από τις κλασσικότερες οικογενειακές αθλητικές ταινίες της Disney.

    Δύο sequels και μια animated σειρά μετά, οι Μικροί Πρωταθλητές επιστρέφουν, με τους συντελεστές της πρώτης ταινίας να προτείνουν στην Disney το Game Changers, την τηλεοπτική συνέχεια της ιστορίας των Mighty Ducks που δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πράσινο φως.

    Η ιστορία βρίσκει την ομάδα Mighty Ducks να έχει καθιερωθεί πια μεταξύ των κορυφαίων του πρωταθλήματος, έχοντας χάσει την παρεΐστικη ατμόσφαιρα. 
    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να "κόβει" αρκετά παιδιά από τα δοκιμαστικά, ένα από τα οποία και ο Evan. 
    Η μητέρα του δεν μπορεί να δεχτεί πως δεν επιτρέπουν στον γιο της να παίξει hockey και αποφασίζει να φτιάξει τη δική της ομάδα! 
    Και φυσικά ποιον άλλον θα μπορούσε να φωνάξει για προπονητή από τον Gordon Bombay!

    Mighty Ducks χωρίς Emilio Estevez δεν γίνονται, με τον 58χρονο αισίως ηθοποιό να επιστρέφει, έχοντας δίπλα του την Lauren Graham (Gilmore Girls) και φυσικά ένα τσούρμο πρωτοεμφανιζόμενα πιτσιρίκια. 
    Μένει να δούμε αν στη πορεία θα κάνουν την εμφάνισή τους, έστω και ως cameo, κάποια από τα παλιά μέλη της ομάδας όπως ο Joshua Jackson, η Marguerite Moreau και ο Elden Henson.

    Τα επεισόδια του The Mighty Ducks: Game Changers θα βγαίνουν σε εβδομαδιαία βάση ξεκινώντας από την 26η Μαρτίου, φυσικά στο Disney+.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Mighty Ducks: Game Changers trailer: Βγάλτε τα παγοπέδιλα απ' τη ντουλάπα. Οι Μικροί Πρωταθλητές ξαναμπαίνουν στην αρένα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top