F Ο Sean Penn και ο Tye Sheridan σώζουν ζωές στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε.. ασθενοφορικό θρίλερ! - FilmBoy Ο Sean Penn και ο Tye Sheridan σώζουν ζωές στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε.. ασθενοφορικό θρίλερ! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Sean Penn και ο Tye Sheridan σώζουν ζωές στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε.. ασθενοφορικό θρίλερ!


    Με εξαίρεση το Bringing Out the Dead του Martin Scorsese, που βέβαια ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, δεν μπορώ να θυμηθώ άλλη κινηματογραφική παραγωγή που να μας βάζει στις συναρπαστικές ζωές ενός πληρώματος ασθενοφόρου.

    Αυτό ακριβώς φαίνεται πως θα κάνει η νέα ταινία Black Flies, που βασισμένη στο ημι-αυτοβιογραφικό βιβλίο του Shannon Burke θα μας συστήσει τον Ollie Cross, έναν νεαρό διασώστη που μόλις ξεκινάει στη δουλειά και τοποθετείται ως συνοδηγός του πιο σκληροπυρηνικού συναδέλφου, με τις κλήσεις να τους στέλνουν σε περιστατικά από απλά και συνηθισμένα μέχρι τα πιο άγρια και περίεργα.

    Τη διασκευή του σεναρίου έγραψε ο πρωτοεμφανιζόμενος Ryan King ενώ τη σκηνοθεσία ανέλανε ο Jean-Stéphane Sauvaire (A Prayer Before Dawn).
    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Sean Penn (The Professor and the Madman) και τον Tye Sheridan (Dark Phoenix), με τη ταινία να είναι μια παραγωγή της Sculptor Media (The Marksman).

    Το Black Flies αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα προς τα τέλη του έτους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Sean Penn και ο Tye Sheridan σώζουν ζωές στους δρόμους της Νέας Υόρκης σε.. ασθενοφορικό θρίλερ! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top