F Ο Benedict Cumberbatch ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα "39 Σκαλοπάτια" της κατασκοπίας σε νέα μίνι-σειρά - FilmBoy Ο Benedict Cumberbatch ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα "39 Σκαλοπάτια" της κατασκοπίας σε νέα μίνι-σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Benedict Cumberbatch ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα "39 Σκαλοπάτια" της κατασκοπίας σε νέα μίνι-σειρά


    Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1915 σε μορφή σήριαλ στο περιοδικό Blackwood's Magazine και θεωρείται ως ο παππούς του είδους των ιστοριών που βάζουν τον πρωταγωνιστή να βρίσκεται κυνηγημένος ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να αποδείξει το δίκιο του ή την αθωότητά του. 
    Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Charles Bennett το διασκεύασε και ο Alfred Hitchcock το σκηνοθέτησε χαρίζοντας του την αθανασία, με το The 39 Steps να θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες του.

    Ογδόντα πέντε χρόνια και τρεις ακόμα διασκευές αργότερα, η Anonymous Content ετοιμάζεται να αναστήσει τον Richard Hannay στη δική της, μοντέρνα και τηλεοπτική αυτή τη φορά εκδοχή.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, η νέα διασκευή θα έχει τη μορφή μίνι-σειράς, με τον Mark L. Smith (The Midnight Sky, The Revenant) να γράφει το σενάριο και τον Edward Berger (Jack) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία. 
    Όσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε αυτόν θα δούμε τον Benedict Cumberbatch, ο οποίος μάλιστα εδώ θα ξανασυνεργαστεί με τον Burger λίγα χρόνια μετά το Patrick Melrose.

    Σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής, το νέο The 39 Steps θα είναι ένα προκλητικό, γεμάτο δράση θρίλερ συνωμοσίας, που θα φέρνει το κλασσικό μυθιστόρημα στην εποχή μας. 
    Ένας απλός άνθρωπος, ο Richard Hannay, γίνεται άθελά του πιόνι σε μια παγκόσμια συνωμοσία που σκοπό μια νέα παγκόσμια τάξη. 
    Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα αλλάξει για πάντα και μόνο ο Hannay μπορεί να τους σταματήσει..

    Αν και το project βρίσκεται στα πρώτα στάδια της παραγωγής και δεν έχει ακόμα στέγη, προφανώς δεν πρόκειται να δυσκολευτεί να βρει πρόθυμο κανάλι.
    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Benedict Cumberbatch ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τα "39 Σκαλοπάτια" της κατασκοπίας σε νέα μίνι-σειρά Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top