F Patrick Melrose trailer: Ο Benedict Cumberbatch αντιμετωπίζει παιδικά τραύματα στη νέα σειρά - FilmBoy Patrick Melrose trailer: Ο Benedict Cumberbatch αντιμετωπίζει παιδικά τραύματα στη νέα σειρά - FilmBoy
  • Latest News

    Patrick Melrose trailer: Ο Benedict Cumberbatch αντιμετωπίζει παιδικά τραύματα στη νέα σειρά


    Μετά από 2-3 χρόνια που τον βλέπαμε… παντού, οι ρυθμοί έχουν κάπως πέσει στη καριέρα του Benedict Cumberbatch, με τον ταλαντούχο Βρετανό ηθοποιό να βρίσκει τον απαραίτητο χρόνο να κάνει ένα μικρό άλμα στο μέσο που τον έκανε διάσημο, τη τηλεόραση, όχι όμως (ακόμα) για τη νέα σεζόν του Sherlock, αλλά για μια νέα μίνι-σειρά με τίτλο Patrick Melrose.

    Patrick Melrose είναι η ήρωας της 5τομης σειράς βιβλίων του συγγραφέα Edward St Aubyn, που έντονα βασισμένος σε αυτοβιογραφικά στοιχεία, διηγείται τη ζωή ενός ψευτοαριστοκράτη αυτοκτονικού ναρκισσιστή που παλεύει με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, καταστάσεις για τις οποίες ευθύνεται κυρίως η προβληματική παιδική του ηλικία.

    Η σειρά θα έχει διάρκεια 5 επεισοδίων, με καθένα απ’ αυτά να ολοκληρώνει και από ένα βιβλίο. 
    Τα σενάρια έχει γράψει ο David Nicholls (Far from the Madding Crowd) με τον Edward Berger (Deutschland 83) να τα σκηνοθετεί.

    Εντυπωσιακό και πολυπληθές το cast της σειράς, με τους Jennifer Jason Leigh, Hugo Weaving, Anna Madeley (The Crown), Blythe Danner, Allison Williams, Pip Torrens (The Crown), Jessica Raine, Prasanna Puwanarajah, Holliday Grainger, Indira Varma και Celia Imrie, να συμπληρώνουν τον Benedict Cumberbatch.

    Τη συμπαραγωγή της σειράς έχουν αναλάβει τα κανάλια Showtime και Sky Atlantic, με την ημερομηνία της πρεμιέρας να μην έχει ανακοινωθεί αλλά λογικά να μην αργεί.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Patrick Melrose trailer: Ο Benedict Cumberbatch αντιμετωπίζει παιδικά τραύματα στη νέα σειρά Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top