F Doors trailer: Εξωγήινες πύλες απειλούν τον πλανήτη στη νέα ανθολογιακή sci-fi ταινία - FilmBoy Doors trailer: Εξωγήινες πύλες απειλούν τον πλανήτη στη νέα ανθολογιακή sci-fi ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Doors trailer: Εξωγήινες πύλες απειλούν τον πλανήτη στη νέα ανθολογιακή sci-fi ταινία


    Με τις ανθολογιακές ταινίες να ανήκουν για ευνόητους λόγους συνήθως στο είδος του τρόμου ή του δράματος, μας έκανε ιδιαίτερη και σίγουρα ευχάριστη έκπληξη η αποκάλυψη του Doors, μιας ανθολογιακής sci-fi ταινίας από τους παραγωγούς του V/H/S.

    Σύμφωνα με το στόρι, άξαφνα και χωρίς καμία προειδοποίηση, μυστηριώδεις εξωγήινες πύλες εμφανίζονται σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με ανεξήγητα κοσμικά φαινόμενα να λαμβάνουν χώρα γύρω τους. 
    Η κυβέρνηση ξεκινάει αμέσως τον αποκλεισμό τους ενώ παράλληλα ετοιμάζει ομάδες εθελοντών που είναι διατεθειμένοι να τις περάσουν ώστε να ανακαλύψουν τι τους περιμένει στην άλλη πλευρά τους.

    Η ιστορία του Doors ξεδιπλώνεται σε τρία διαφορετικά σκηνικά, το πρώτο με μια παρέα λυκειόπαιδων που ανακαλύπτουν μία τέτοια πόρτα, το δεύτερο με μια ομάδα εθελοντών που μόλις μόλις έχουν μπει σε μια πόρτα και προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τα μυστικά της άλλης πλευράς και τέλος μέσα από έναν ερημίτη που μοιάζει να έχει επιτύχει το απίστευτο, να συνάψει επικοινωνία με την πόρτα!

    Σεναριογράφος και παραγωγός του Doors είναι ο Chris White (Portals), ενώ τις τρεις ιστορίες έχουν σκηνοθετήσει οι ουσιαστικά πρωτοεμφανιζόμενοι Jeff Desom, Dugan O'Neal και Saman Kesh, με τον τελευταίο να έχει την ευθύνη και της τελικής σύνδεσής τους.

    Στο cast όπως ήταν αναμενόμενο δεν βρίσκουμε τα τεράστια ονόματα, με τους Josh Peck (ATM), Lina Esco (S.W.A.T.) και Wilson Bethel (Hart of Dixie) να είναι οι μοναδικοί αναγνωρίσιμοι.

    Το Doors θα βγει στις vod πλατφόρμες στις 23 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Doors trailer: Εξωγήινες πύλες απειλούν τον πλανήτη στη νέα ανθολογιακή sci-fi ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top