F The Midnight Sky trailer: Ο George Clooney είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας στο post-apoc δράμα του Netflix - FilmBoy The Midnight Sky trailer: Ο George Clooney είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας στο post-apoc δράμα του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Midnight Sky trailer: Ο George Clooney είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας στο post-apoc δράμα του Netflix


    Όσο τον εκτιμώ ως ηθοποιό, άλλο τόσο κι ακόμα περισσότερο τον απεχθάνομαι ως σκηνοθέτη. To status του ωστόσο του δίνει αυτή τη δυνατότητα, με τον George Clooney να επιστρέφει μπροστά και -δυστυχώς- και πίσω από τη κάμερα του post-apocalyptic δραματικού The Midnight Sky.

    Ο Augustine είναι ένας επιστήμονας που έχει παραμείνει μόνος στην Αρκτική που αγωνίζεται για να αποτρέψει την επιστροφή της Sully και του υπόλοιπου πληρώματος του Ether πίσω σε μια μυστηριώδη παγκόσμια καταστροφή στη Γη.

    Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα Good Morning, Midnight της Lily Brooks-Dalton με τον Mark L. Smith (The Revenant) να έχει γράψει το σενάριο και τον Clooney όπως προείπα να σκηνοθετεί και να πρωταγωνιστεί. Δίπλα του βρίσκουμε τους Felicity Jones (The Aeronauts), Kyle Chandler (Godzilla: King of the Monsters), David Oyelowo (Don't Let Go), Demián Bichir (The Grudge) και Tiffany Boone (Hunters).

    Το The Midnight Sky θα ανέβει στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου. Τώρα γιατί οι Χριστουγεννιάτικες ταινίες βγαίνουν μέσα στο Νοέμβριο και αυτή, που δεν τη λες και feelgood, δυο μέρες πριν τα Χριστούγεννα, θα σας γελάσω.

    Εν πάση περιπτώσει, δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Midnight Sky trailer: Ο George Clooney είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας στο post-apoc δράμα του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top