F Yes Day trailer: Jennifer Garner & Edgar Ramírez λένε ναι σε όλα, στη νέα οικογενειακή κωμωδία του Netflix - FilmBoy Yes Day trailer: Jennifer Garner & Edgar Ramírez λένε ναι σε όλα, στη νέα οικογενειακή κωμωδία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Yes Day trailer: Jennifer Garner & Edgar Ramírez λένε ναι σε όλα, στη νέα οικογενειακή κωμωδία του Netflix


    Ο αγώνας του Netflix να μη χάσει το πολύ σημαντικό οικογενειακό κοινό από το Disney+ συνεχίζεται, με τη δημοφιλή πλατφόρμα να δίνει στη δημοσιότητα το trailer του Yes Day.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο παιδικό βιβλίο της Amy Krouse Rosenthal και σύμφωνα με το στόρι του, η Allison και ο Torres είναι ένα ανδρόγυνο που σχεδόν όπως όλοι οι γονείς λένε πολλά, πάρα πολλά όχι στα παιδιά τους κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να μοιάζουν ξενέρωτοι και βαρετοί. 
    Με την προτροπή των μικρών, αποφασίζουν να τους δώσουν μία Yes day, μία ημέρα δηλαδή κατά την οποία δεν θα μπορούν να πουν όχι σε καμία τους πρόταση, κάτι που τους οδηγεί σε μια τρελή περιπέτεια στο Λος Άντζελες φέρνοντάς τους πιο κοντά.

    Το σενάριο έγραψε ο Justin Malen (Father Figures) και στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Miguel Arteta (Alexander and the Terrible).
    Πρωταγωνιστούν οι Jennifer Garner (Peppermint), Edgar Ramírez (The Last Days of American Crime) και Jenna Ortega (The Babysitter: Killer Queen).

    Το Yes Day θα ανέβει στο Netflix στις 12 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yes Day trailer: Jennifer Garner & Edgar Ramírez λένε ναι σε όλα, στη νέα οικογενειακή κωμωδία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top