F Ο Donald Glover και η Phoebe Waller-Bridge είναι οι νέοι Mr. and Mrs. Smith! - FilmBoy Ο Donald Glover και η Phoebe Waller-Bridge είναι οι νέοι Mr. and Mrs. Smith! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Donald Glover και η Phoebe Waller-Bridge είναι οι νέοι Mr. and Mrs. Smith!


    Μπορεί η ταινία του Doug Liman να επισκιάστηκε από το παρασκήνιο της εξωσυζυγικής τότε σχέσης του Brad Pitt με την Angelina Jolie, όμως το Mr. and Mrs. Smith ήταν μία πραγματικά διασκεδαστική περιπέτεια δράσης με μπόλικο χιούμορ και χορταστικά action sequences.

    Παρότι έγιναν προσπάθειες η εμπορική του επιτυχία να εξαργυρωθεί, τόσο το τηλεοπτικό spin-off που ετοίμασε το ABC όσο και το κινηματογραφικό sequel ποτέ δεν υλοποιήθηκαν. 
    Ωστόσο, η επιθυμία της New Regency, ακόμα και δεκαπέντε χρόνια αργότερα, παρέμεινε ζωντανή και φαίνεται πως αυτή τη φορά βρήκε τα κατάλληλα συστατικά.

    Όπως ανακοινώθηκε από τους ίδιους μέσω Instagram, ο Donald Glover (Atlanta) και η Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Killing Eve) ανέλαβαν τα ηνία μιας νέας τηλεοπτικής σειράς Mr. and Mrs. Smith η οποία θα προβληθεί στο Amazon Prime.

    Οι δύο εξαιρετικά ταλαντούχοι καλλιτέχνες που πρωτοσυνεργάστηκαν στο Solo θα είναι τόσο οι πρωταγωνιστές όσο και οι δημιουργοί της σειράς, με την Francesca Sloane (The First) να αναλαμβάνει το ρόλο του showrunner.

    Το νέο Mr. and Mrs. Smith αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022.
    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Donald Glover και η Phoebe Waller-Bridge είναι οι νέοι Mr. and Mrs. Smith! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top