F The Banishing trailer: Ο Christopher Smith επιστρέφει με ένα προβλέψιμο haunted house horror - FilmBoy The Banishing trailer: Ο Christopher Smith επιστρέφει με ένα προβλέψιμο haunted house horror - FilmBoy
  • Latest News

    The Banishing trailer: Ο Christopher Smith επιστρέφει με ένα προβλέψιμο haunted house horror


    Σκηνοθέτης της καλύτερης κωμωδίας τρόμου που έχω εγώ τουλάχιστον δει, του ξεκαρδιστικού Severance αλλά και άλλων αξιόλογων ταινιών όμως το mind-bending Triangle, το Black Death και φυσικά το Creep, o Christopher Smith έμεινε λίγο πίσω τη τελευταία δεκαετία με ταινίες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν και εξίσου μέτριες τηλεοπτικές σειρές (Alex Rider). 
    Ελπίζοντας σε μια νέα αρχή, ο Άγγλος σκηνοθέτης φέτος επιστρέφει με το θρίλερ τρόμου The Banishing.

    Βρισκόμαστε στη κεντρική Αγγλία στη δεκαετία του '30. 
    Στον νεαρό ιερέα Linus που μόλις προσελήφθη στην ενορία της περιοχής δόθηκε ένα σπίτι με σκοτεινό παρελθόν, με τους φόβους όμως να θεωρούνται απλά προκαταλήψεις. 
    Το εκδικητικό πνεύμα που το στοιχειώνει δεν αργεί να αρχίζει να τους τρομοκρατεί και να καταλαμβάνει τη μικρή κόρη τους, αναγκάζοντάς τους να στραφούν στη μαύρη μαγεία για να τη σώσουν.

    Σίγουρα η gothic ατμόσφαιρα προσφέρει το κατιτίς της, αλλά κρίνοντας από το trailer αλλά και από τις πρώτες κριτικές, το The Banishing δεν μοιάζει κάτι παραπάνω από ένα ακόμα haunted house horror με λίγα αξιοπρεπή jump scares.

    Πρωταγωνιστούν οι Jessica Brown Findlay (The Beautiful Fantastic), John Heffernan (Official Secrets), John Lynch (Boys from County Hell), Sean Harris (Mission: Impossible - Fallout) και η μικρή Anya McKenna-Bruce (London Town).

    Το The Banishing έκανε πρεμιέρα στο περασμένο Sitges και στις 26 Μαρτίου θα βγει σε digital. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Banishing trailer: Ο Christopher Smith επιστρέφει με ένα προβλέψιμο haunted house horror Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top