F Generation trailer: Η νέα γενιά αναζητά την ταυτότητά της στη νέα σειρά του HBO Max - FilmBoy Generation trailer: Η νέα γενιά αναζητά την ταυτότητά της στη νέα σειρά του HBO Max - FilmBoy
  • Latest News

    Generation trailer: Η νέα γενιά αναζητά την ταυτότητά της στη νέα σειρά του HBO Max


    Κάθε μεγάλη επιτυχία φέρνει και τις αντιγραφές της, ακόμα και μέσα στο ίδιο κανάλι, με το HBO Max να μη κρύβει πως με τη νέα του σειρά Generation Genera+ion) προσπαθεί να κρατήσει τους θεατές που περιμένουν υπομονετικά τη δεύτερη σεζόν του Euphoria.

    Το Genera+ion είναι μια ensemble νεανική δραμεντί που ακολουθεί μια παρέα λυκειόπαιδων που αναζητούν την σεξουαλική τους ταυτότητα στο μοντέρνο κόσμο, ενώ παράλληλα αμφισβητούν όλα τα πιστεύω γύρω από τη ζωή, την αγάπη, την οικογένεια και την συντηρητική κοινωνία.

    Δημιουργοί της σειράς είναι Zelda και Daniel Barnz (Won't Back Down) με πρωταγωνιστές μια ντουζίνα νέους ηθοποιούς, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζουν οι σχετικά πιο γνωστοί Justice Smith (Detective Pikachu), Nathan Stewart-Jarrett (Misfits) και Chloe East (Kevin Probably Saves the World).

    Το Genera+ion θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Μαρτίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Generation trailer: Η νέα γενιά αναζητά την ταυτότητά της στη νέα σειρά του HBO Max Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top