F Deutschland 86 trailer: Η πιο pop ψυχροπολεμική σειρά επιτέλους επιστρέφει! - FilmBoy Deutschland 86 trailer: Η πιο pop ψυχροπολεμική σειρά επιτέλους επιστρέφει! - FilmBoy
  • Latest News

    Deutschland 86 trailer: Η πιο pop ψυχροπολεμική σειρά επιτέλους επιστρέφει!


    Ήταν το απόλυτο sleeper hit του καλοκαιριού του… 2015! 
    Ναι, έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια από τη πρεμιέρα της πρώτης σεζόν της γερμανικής σειράς Deutschland 83, ενός ψυχροπολεμικού pop δράματος που ήρθε από το πουθενά και εντυπωσίασε, κέρδισε βραβεία, όμως τα νούμερα τηλεθέασης στη μητέρα πατρίδα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

    Αυτό το μπέρδεμα φαίνεται να προκάλεσε φουρτούνα στους υπολογισμούς των παραγωγών, που χρειάστηκαν σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο για να δώσουν το πράσινο φως για έναν δεύτερο κύκλο, παρότι η σειρά είχε εξ αρχής προγραμματισθεί ως τριλογία.

    Εν πάση περιπτώσει, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, το δεύτερο κεφάλαιο στις περιπέτειες του Martin Rauch και της εμπλοκής του με τις μυστικές υπηρεσίες της Ανατολικής Γερμανίας είναι έτοιμο να εισβάλει στις μικρές οθόνες, με το Deutschland 86 να κάνει πρεμιέρα αρχικά στο γερμανικό Amazon Prime στις 19 Οκτωβρίου και λίγες μέρες αργότερα, στις 25 του ίδιου μήνα να φτάνει και στις ΗΠΑ και στο Sundance TV.

    Στα 10 νέα επεισόδια, ο Martin που μέχρι τώρα κρυβόταν, επανενεργοποιείται μετά από την επιθυμία της θείας Lenora με τη νέα του αποστολή να τον στέλνει από το Παρίσι μέχρι και την Αφρική!

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χορταστικό αλλά χωρίς υπότιτλους γερμανικό trailer και το πιο μικρό action-oriented αμερικάνικο trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Deutschland 86 trailer: Η πιο pop ψυχροπολεμική σειρά επιτέλους επιστρέφει! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top