F Dark Web: Cicada 3301 trailer: Κρυπτογραφημένα παζλ και μυστικές οργανώσεις, στο νέο cyber-θρίλερ της Lionsgate - FilmBoy Dark Web: Cicada 3301 trailer: Κρυπτογραφημένα παζλ και μυστικές οργανώσεις, στο νέο cyber-θρίλερ της Lionsgate - FilmBoy
  • Latest News

    Dark Web: Cicada 3301 trailer: Κρυπτογραφημένα παζλ και μυστικές οργανώσεις, στο νέο cyber-θρίλερ της Lionsgate


    Ηθοποιός της κατηγορίας "και κάπου αλλού τον έχω δει αυτόν", ο Alan Ritchson παρότι έχει εμφανιστεί σε αρκετά μεγάλες παραγωγές όπως το Hunger Games και το τηλεοπτικό Titans, δεν τον λες ούτε διάσημο ούτε αναγνωρισμένο. 
    Όταν λοιπόν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ, και αξιοποιώντας τα κέρδη από τις επιχειρήσεις του στη Silicon Valley, ίδρυσε την Phreaker Films, η οποία και χρηματοδότησε τη παρθενική του δημιουργική απόπειρα, το cyber-thriller Dark Web: Cicada 3301.

    Η ταινία βασίζεται σε ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού που διοργανώθηκε στις αρχές του 2012 από μια οργάνωση με το ψευδώνυμο Cicada 3301 και καλούσε κάθε ενδιαφερόμενο να λύσει μια σειρά υπερπολύπλoκων γρίφων, χωρίς να αποκαλύπτει τον τελικό σκοπό. 
    Για τη λύση όμως αυτών, οι συμμετέχοντες έπρεπε να παραβιάσουν ουκ ολίγους νόμους, με αποτέλεσμα να κινητοποιήσει την υπηρεσία εθνικής ασφάλειας που ξεκίνησε ένα ανελέητο κυνηγητό για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από την Cicada 3301.

    Στη καρέκλα του σκηνοθέτη, όπως προείπαμε, κάθεται ο Alan Ritchson, που σε αυτόν τον τομέα έχει ως προϋπηρεσία μονάχα ένα short, ενώ το σενάριο έγραψε ο ίδιος μαζί με κάποιον Joshua Montcalm.

    Πρωταγωνιστούν οι Jack Kesy (The Outpost), Conor Leslie (Klondike), Ron Funches (Sylvie's Love), Kris Holden-Ried (Underworld: Awakening), Andreas Apergis (Death Wish) και φυσικά και ο Alan Ritchson.

    Το Dark Web: Cicada 3301 θα βγει απευθείας σε digital και vod από την Lionsgate στα μέσα Μαρτίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dark Web: Cicada 3301 trailer: Κρυπτογραφημένα παζλ και μυστικές οργανώσεις, στο νέο cyber-θρίλερ της Lionsgate Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top