F Crisis trailer: Gary Oldman, Evangeline Lilly & Armie Hammer στο επίκεντρο της επιδημίας των ναρκωτικών! - FilmBoy Crisis trailer: Gary Oldman, Evangeline Lilly & Armie Hammer στο επίκεντρο της επιδημίας των ναρκωτικών! - FilmBoy
  • Latest News

    Crisis trailer: Gary Oldman, Evangeline Lilly & Armie Hammer στο επίκεντρο της επιδημίας των ναρκωτικών!


    Στα τέλη της δεκαετίας του '90, καταγράφηκε στην Αμερική μια ραγδαία αύξηση της χρήσης οπιούχων σκευασμάτων, νομίμων ή παρανόμων, η οποία οδηγεί κάθε χρόνο σε έναν τεράστιο αριθμό νεκρών, πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ναρκωτικό. 
    Η λεγόμενη επιδημία των οπιούχων είναι εδώ και χρόνια ένας υπαρκτός εθνικός κίνδυνος που παρά τις προσπάθειες των κυβερνήσεων, δεν έχει επιβραδυνθεί.

    Με αυτή την πανδημία καταπιάνεται η νέα ταινία του Nicholas Jarecki, που επιστρέφει στα δρώμενα σχεδόν μια δεκαετία μετά το αξιόλογο Arbitrage.

    Το Crisis διαπλέκει τρεις διαφορετικές ιστορίες, ενός πράκτορα της δίωξης ναρκωτικών και ταυτόχρονα έμπορο που κανονίζει με τα καρτέλ την άφιξη μιας μεγάλης ποσότητας χαπιών Fentanyl, μιας αρχιτέκτονα που προσπαθεί να απεξαρτηθεί και αναζητά την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση του γιου της, και ενός καθηγητή πανεπιστημίου που έρχεται σε σύγκρουση με έναν φαρμακευτικό κολοσσό σχετικά με τη κυκλοφορία ενός νέου παυσίπονου που ισχυρίζονται πως δεν είναι εθιστικό.

    Πρωταγωνιστούν οι Gary Oldman (Mank), Armie Hammer (Rebecca), Evangeline Lilly (Ant-Man and the Wasp), Greg Kinnear (Misbehaviour), Michelle Rodriguez (Widows), Luke Evans (Midway), Kid Cudi (Bill & Ted Face the Music), Indira Varma (The One and Only Ivan) και Lily-Rose Depp (The King).

    Το Crisis θα έχει μια μικρή διανομή στην Αμερική στα τέλη Φεβρουαρίου και μια βδομάδα αργότερα, στις 5 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει σε vod. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Crisis trailer: Gary Oldman, Evangeline Lilly & Armie Hammer στο επίκεντρο της επιδημίας των ναρκωτικών! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top