F Ο Ari Aster βάζει τον Joaquin Phoenix στη λεωφόρο της απογοήτευσης! - FilmBoy Ο Ari Aster βάζει τον Joaquin Phoenix στη λεωφόρο της απογοήτευσης! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ari Aster βάζει τον Joaquin Phoenix στη λεωφόρο της απογοήτευσης!


    Παρότι θα δυσκολευτείτε να να βρείτε θεατή που αγάπησε εξίσου και τις δύο ταινίες του, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως ο Ari Aster των Hereditary και Midsommar είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο που αξίζει να μας απασχολεί και να του χαρίζουμε τον χρόνο μας.

    Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη πρεμιέρα του τελευταίου, ο Νεοϋορκέζος auteur επιτέλους αποκάλυψε το επόμενό του βήμα, με το νέο του φιλμ να τιτλοφορείται Disappointment Blvd, και την ιστορία του να κάνει το προσωπικό πορτραίτο ενός από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες όλων των εποχών.

    Στο πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τον Joaquin Phoenix που μετά την επιτυχία του Joker, εκτός από εξαιρετικά ταλαντούχος μπορεί πια να θεωρείται και "εμπορικός".

    Με την αναμενόμενη είδηση πως τη παραγωγή και τη διανομή της ταινίας θα αναλάβει και πάλι η A24, οι πληροφορίες για το Disappointment Blvd σταματούν εδώ, με το ερώτημα αν η ταινία θα αποτελέσει βιογραφία κάποιου υπαρκτού ή κάποιου φανταστικού προσώπου, νομίζω να είναι η σημαντικότερη που αιωρείται.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ari Aster βάζει τον Joaquin Phoenix στη λεωφόρο της απογοήτευσης! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top