F Shimmer Lake trailer: Ένα από τα πιο αστεία θρίλερ έρχεται στο Netflix - FilmBoy Shimmer Lake trailer: Ένα από τα πιο αστεία θρίλερ έρχεται στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Shimmer Lake trailer: Ένα από τα πιο αστεία θρίλερ έρχεται στο Netflix


    Το Shimmer Lake θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, αλλά κάποιοι στην Αμερική που το είδανε, μιλάνε για ‘…ένα από τα πιο αστεία θρίλερ στην πρόσφατη μνήμη’.
    Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Oren Uziel, είναι μια ιστορία ληστείας που πάει στραβά, σε μια μικρή πόλη όπου όλοι γνωρίζουν όλους και, από την αρχή μέχρι το τέλος, οι προδοσίες και τα ευτράπελα κυριαρχούν.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ‘…το σκοτεινό κωμικό crime θρίλερ ακολουθεί έναν σερίφη (ο Benjamin Walker, γνωστός από το Abraham Lincoln: Vampire Hunter) που κυνηγάει τρεις ύποπτους για ληστεία τράπεζας, ένας από τους οποίους είναι ο αδελφός του (Rainn Wilson). 

    Η ταινία έχει φυσικά πολλούς χαρακτήρες, που παίζονται από τον Wyatt Russell, τον Ron Livingston, τον Rob Corddry, τη Stephanie Sigman, τον Adam Pally και τον John Michael Higgins.

    Μολονότι αυτή είναι η πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Uziel, ο τύπος έχει γράψει το σενάριο των 22 Jump Street και Freaks of Nature, ενώ είναι και ο σεναριογράφος του God Particle, της τρίτης ταινίας που σχετίζεται με το …Cloverfield.
    Μάλιστα, ο Uziel έγραψε το Shimmer Lake προτού καν βγει στους κινηματογράφους το 10 Cloverfield Lane

    Το God Particle βγαίνει τον Οκτώβριο, αλλά το Shimmer Lake θα το δούμε από το Netflix στις 9 Ιουνίου.
    Απολαύστε το trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shimmer Lake trailer: Ένα από τα πιο αστεία θρίλερ έρχεται στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top