F Ο Uwe Boll επιστρέφει και φέρνει τον χειμώνα της ακροδεξιάς στη Γερμανία! - FilmBoy Ο Uwe Boll επιστρέφει και φέρνει τον χειμώνα της ακροδεξιάς στη Γερμανία! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Uwe Boll επιστρέφει και φέρνει τον χειμώνα της ακροδεξιάς στη Γερμανία!


    Αν τη δεκαετία του '10 υπήρχε ένας σκηνοθέτης ο οποίος είχε μπει ως κατώτατο μέτρο σύγκρισης ποιότητας, αυτός ήταν σίγουρα ο Uwe Boll, με τον Γερμανό δημιουργό να βγάζει τη μία πανάθλια ταινία μετά την άλλη, κατακρεοyργόντας κυρίως διάσημα video game ips όμως το Alone in the Dark και το Bloodrayne.

    Κάποια στιγμή όμως ακόμα και αυτό το αρνητικό hype κόπασε, οι ταινίες που γύριζε συνέχιζε να είναι πολύ κακές, με αποτέλεσμα το 2016 να αποσυρθεί και να ανοίξει γερμανικό εστιατόριο στον Καναδά, το οποίο μάλιστα τα πάει εξαιρετικά!

    Φαίνεται πως από εκεί κατάφερε να βάλει κάποια χρήματα στην άκρη και πέντε χρόνια αργότερα ανακοίνωσε την επιστροφή του στον κινηματογράφο! 
    Με τις υγείες μας!

    Η νέα του ταινία θα τιτλοφορείται Germany in Winter (με τον τίτλο να είναι εμπνευσμένος από το ντοκιμαντέρ Germany in Autumn του '78) και θα λαμβάνει χώρα στη Γερμανία του άμεσου μέλλοντος, με τη χώρα στη μετά-Μέρκελ εποχή να πέφτει στα νύχια των ακροδεξιών εξτρεμιστών, των ρατσιστών και των συνομωσιολόγων.
    Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, θέλει να μας δείξει τι φοβάται πως θα συμβεί στη χώρα του μετά τις (μεθ)επόμενες εκλογές.

    Ως βασική ιδέα δεν είναι κακή, αλλά είναι ένα θέμα που σίγουρα χρειάζεται λεπτό χειρισμό για να μη καταλήξει πολιτική προπαγάνδα (έστω και με καλές προθέσεις) και πολύ αμφιβάλλω αν ο Boll μπορεί να τα βγάλει πέρα.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Uwe Boll επιστρέφει και φέρνει τον χειμώνα της ακροδεξιάς στη Γερμανία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top