F Clarice trailer: Πράκτορα Clarice Starling, τι έκανες μετά τον Hannibal; - FilmBoy Clarice trailer: Πράκτορα Clarice Starling, τι έκανες μετά τον Hannibal; - FilmBoy
  • Latest News

    Clarice trailer: Πράκτορα Clarice Starling, τι έκανες μετά τον Hannibal;


    Μπορεί οι φανς αλλά και οι συντελεστές του να ελπίζουν ακόμα για μία 4η σεζόν του Hannibal, όμως ο κόσμος του Thomas Harris θα επιστρέψει πρώτα με κάτι διαφορετικό, την αστυνομική σειρά του CBS, Clarice.

    Η σειρά, όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος, επικεντρώνεται στη ζωή και τη καριέρα της Clarice Starling μετά τη συνάντησή της με τον Hannibal Lecter.

    Μια δημιουργία των Alex Kurtzman και Jenny Lumet (Star Trek: Discovery), το Clarice μοιάζει πως δεν είναι κάτι περισσότερο από μια κλασσική procedural αστυνομική σειρά που θα ξεζουμίσει το lore της αγαπημένης ηρωίδας που ενσάρκωσαν στο παρελθόν οι Jodie Foster και Julianne Moore, με την σκυτάλη να περνάει στην Αυστραλή Rebecca Breeds (The Originals).

    Σημαντικό ντεσού της σειράς, πως όχι μόνο δεν πρόκειται να εμφανιστεί ο Lecter στη σειρά αλλά ούτε καν να αναφερθεί σαν όνομα μιας και τα δικαιώματα ανήκουν στην Dino De Laurentiis Company.

    Το Clarice θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Clarice trailer: Πράκτορα Clarice Starling, τι έκανες μετά τον Hannibal; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top