F Ο Matthew McConaughey δίνει τη σκυτάλη στον Manuel Garcia-Rulfo στο τηλεοπτικό The Lincoln Lawyer - FilmBoy Ο Matthew McConaughey δίνει τη σκυτάλη στον Manuel Garcia-Rulfo στο τηλεοπτικό The Lincoln Lawyer - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Matthew McConaughey δίνει τη σκυτάλη στον Manuel Garcia-Rulfo στο τηλεοπτικό The Lincoln Lawyer


    Ήταν η ταινία που σήμανε την έναρξη του McConaissance. Το The Lincoln Lawyer μπορεί να μην έσπασε ταμεία αλλά άρεσε, άρεσε πολύ και απολύτως δικαιολογημένα. Παρότι υπήρξαν κάποιες φωνούλες που μιλούσαν για sequel, μιας και υπήρχει μπόλικο υλικό από τα βιβλία του Michael Connelly, αυτό δεν προχώρησε. Μια δεκαετία αργότερα και η ταινία όχι μόνο δεν έχει ξεχαστεί αλλά αγγίζει τα όρια του cult classic, και κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να μείνει αναξιοποίητο.

    Η πιθανότητα μιας τηλεοπτική εκδοχής κυκλοφορεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια όμως το project φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστα, πού αλλού, στο Netflix.

    Τα ηνία της σειράς θα κρατάει ο γνωστός κα μη εξαιρετέος David E. Kelley των (μεταξυ άλλων) The Undoing και Big Little Lies, με τον Ted Humphrey (The Good Wife) να αναλαμβάνει καθήκοντα showrunner.

    Όσο για το στόρυ, αυτό θα βασίζεται στο δεύτερο βιβλίο της σειράς, κάτι που σημαίνει πως δεν θα ξαναδούμε την ιστορία της ταινίας, χωρίς όμως αυτό απαραίτητα να σημαίνει πως η σειρά θα λειτουργεί και ως sequel.

    Για τον πρωταγωνηστικό ρόλο είχε αρχικά συμφωνήσει ο Logan Marshall-Green, όμως αυτός κατέληξε στον Manuel Garcia-Rulfo (6 Underground).


    Δυστυχώς, με τη σειρά να καταλήγει στο Netflix χάθηκε η ευκαιρία ενός crossover με το Bosch του Amazon Prime, το κυριολεκτικό και μεταφορικό αδερφάκι του Lincoln Lawyer μιας και οι πρωταγωνιστές τους είναι λογοτεχνικά αδέρφια εξ αγχιστείας και θα θέλαμε πολύ να τους δούμε μαζί.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Matthew McConaughey δίνει τη σκυτάλη στον Manuel Garcia-Rulfo στο τηλεοπτικό The Lincoln Lawyer Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top