F Gun and a Hotel Bible trailer: Ο Raja Gosnell σκηνοθετεί τον γιο του που μιλάει με μια ανθρωπόμορφη βίβλο! - FilmBoy Gun and a Hotel Bible trailer: Ο Raja Gosnell σκηνοθετεί τον γιο του που μιλάει με μια ανθρωπόμορφη βίβλο! - FilmBoy
  • Latest News

    Gun and a Hotel Bible trailer: Ο Raja Gosnell σκηνοθετεί τον γιο του που μιλάει με μια ανθρωπόμορφη βίβλο!


    Συνεργάτες (μη ρωτάτε πού) εδώ και περίπου μια δεκαετία, ο Bradley Gosnell και ο Daniel Floren παρουσιάσαν το 2018 το θεατρικό Gun and a Hotel Bible που ανέβηκε στο Hollywood Fringe Festival. Μόλις δύο χρόνια μετά, η κινηματογραφική του διασκευή είναι έτοιμη.

    Η ιστορία μας βάζει στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Ένας άγνωστος άνδρας μόλις έχει κάνει check-in με πολύ κακές προθέσεις, αφού έχοντας ένα όπλο κρυμμένο στο παντελόνι του είναι έτοιμος να διαπράξει την υπέρτατη αμαρτία. Μέχρι που η βίβλος που ως συνηθίζεται υπάρχει στο κομοδίνο, παίρνει ανθρώπινη μορφή, με τις συζητήσεις τους να εγείρουν ερωτήματα γύρω από την έννοια της αμαρτίας.

    Τη ταινία σκηνοθέτησε ο Raja Gosnell, πατέρα του Bradley Gosnell και γνωστός ή μάλλον διαβόητος σκηνοθέτης τρισάθλιων παιδικών ταινιών σαν τα Home Alone 3, Scooby-Doo και Beverly Hills Chihuahua, μαζί με την Alicia Joy LeBlanc, που ήταν η σκηνοθέτιδα της θεατρικής εκδοχής.

    Δείτε το ενδιαφέρον trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gun and a Hotel Bible trailer: Ο Raja Gosnell σκηνοθετεί τον γιο του που μιλάει με μια ανθρωπόμορφη βίβλο! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top