F Reunion trailer: Η Julia Ormond ξυπνάει τρομακτικές αναμνήσεις στην έγκυο κόρη της, στο Νεοζηλανδικό νεο-γοτθικό θρίλερ - FilmBoy Reunion trailer: Η Julia Ormond ξυπνάει τρομακτικές αναμνήσεις στην έγκυο κόρη της, στο Νεοζηλανδικό νεο-γοτθικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Reunion trailer: Η Julia Ormond ξυπνάει τρομακτικές αναμνήσεις στην έγκυο κόρη της, στο Νεοζηλανδικό νεο-γοτθικό θρίλερ


    Παρότι μια χώρα μόλις 5 εκατομμυρίων ανθρώπων, η Νεα Ζηλανδία είχε πάντα δυναμική παρουσία στο κινηματογραφικό χάρτη, και ειδικά μετά τη πρόσφατη άνοδο του Taika Waititi που έχει δώσει και μια έθνικ πινελιά που κακά τα ψέματα πουλάει, η αγορά γίνεται όλο και πιο δημοφιλής, με δημιουργούς που νωρίτερα δυσκολευόταν να περάσουν τα σύνορα, τώρα να παρουσιάζουν τις νέες τους ταινίες στο παγκόσμιο κοινό.

    Σε αυτή κατηγορία ανήκει και ο Jake Mahaffy, που παρά τα βραβεία σε μεγάλα φεστιβάλ (Βενετία, SXSW), ελάχιστοι τον γνώριζαν αφού οι δύο πρώτες ταινίες του (Wellness, Free in Deed) περιορίστηκαν σε φεστιβαλικές προβολές, όμως αυτό φαίνεται να αλλάζει με το νέο του φιλμ Reunion να γίνεται σύντομα διαθέσιμο στις online πλατφόρμες μέσω της Dark Sky Films.

    Η Ellie είναι μια νεαρή έγκυος που μετά το θάνατο των παππούδων της, επισκέπτεται το σπίτι τους για να κανονίσει τα διαδικαστικά. Εκεί όμως βρίσκει την μητέρα της με την οποία είχε διακόψει επαφές, και παρότι αρχικά προσπαθεί να επιδιορθώσει τη σχέση τους, κάποια ανεξήγητα φαινόμενα μετατρέπει την επανασύνδεσή της σε εφιάλτη.

    Πρωταγωνιστούν οι Julia Ormond (Ladies in Black) και Emma Draper (Daffodils).

    Το Reunion θα βγει στις πλατφόρμες στις 5 Φεβρουαρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Reunion trailer: Η Julia Ormond ξυπνάει τρομακτικές αναμνήσεις στην έγκυο κόρη της, στο Νεοζηλανδικό νεο-γοτθικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top