F Patty Jenkins και Taika Waititi στη σκηνοθεσία δύο νέων ταινιών Star Wars! - FilmBoy Patty Jenkins και Taika Waititi στη σκηνοθεσία δύο νέων ταινιών Star Wars! - FilmBoy
  • Latest News

    Patty Jenkins και Taika Waititi στη σκηνοθεσία δύο νέων ταινιών Star Wars!


    Μπορεί τα διαφημηστικά click-bait άρθρα να προωθούσαν το The Rise of Skywalker ως την τελευταία ταινία Star Wars, όμως ήταν γνωστό πως κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Το μόνο που τέλειωνε ήταν η επιποιία των Skywalkers... κι αυτό αν θέλουμε το πιστεύουμε, με τον κόσμο που έχει δημιουργήσει ο George Lucas να είναι τόσο πλούσιος (και τόσο επικερδής!) που δεν υπήρχε περίπτωση να μπει στο ράφι.

    Έτσι κι έγινε λοιπόν, με την πρόεδρο της Lucasfilm, Kathleen Kennedy να ανακοινώνει και επίσημα δύο νέες ταινίες.

    Η πρώτη θα έχει τίτλο Rogue Squadron και αν κρίνουμε από τον τίτλο αλλά και το ομότιτλο video-game που κυκλοφόρησε πρόσφατα, αναμένεται να χορτάσουμε αερομαχίες! Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Patty Jenkins (Wonder Woman), με τη ταινία να έχει κλείσει θέση από τώρα για τα Χριστούγεννα του 2023.

    Για την δεύτερη οι πληροφορίες είναι πολύ λιγότερες, αφού ουσιαστικά το μόνο που έγινε γνωστό είναι πως τα ηνία της θα τα κρατάει ο Taika Waititi (Jojo Rabbit), και η πρεμιέρα της μάλλον πάει προς το 2025.

    Άγνωστη η μοίρα της νέας τριλογίας που ετοίμαζε ο Rian Johnson, μιας και κατά τη διάρκεια της Disney Investor Day, όταν και έγιναν οι παραπάνω ανακοινώσεις, δεν έγινε καμία αναφορά σε αυτή. Αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι μεταξύ των fanboys, το The Last Jedi παραμένει κόκκινο πανί, δεν θα εκπλαγούμε αν αυτή η σιγή σημαίνει και ακύρωση.

    Πάντως φαίνεται πως η Lucasfilm πήρε το μάθημά της και έβαλε φρένο στο franchise, με τα σχέδια για μία με δύο ταινίες Star Wars κάθε χρόνο να αποτελούν παρελθόν, στέλνοντας ουσιαστικά όλα τα μικρότερα projects στο Disney+.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Patty Jenkins και Taika Waititi στη σκηνοθεσία δύο νέων ταινιών Star Wars! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top