F What If...? trailer: Η νέα animated σειρά της Marvel αλλάζει την ιστορία! - FilmBoy What If...? trailer: Η νέα animated σειρά της Marvel αλλάζει την ιστορία! - FilmBoy
  • Latest News

    What If...? trailer: Η νέα animated σειρά της Marvel αλλάζει την ιστορία!


    Ανάμεσα στις παραγωγές που ανακοίνωσε η Disney το Σεπτέμβριο του 2018 για τη νέα της πλατφόρμα Disney+ βρισκόταν και το What If...?, μια σειρά στην οποία τότε δεν δώσαμε πολύ σημασία, λογικό αν σκεφτείς πως ταυτόχρονα είχε ανακοινώσει σειρές σαν το Mandalorian ή το Loki.

    Στα δύο+ χρόνια που πέρασαν από τότε, δεν είχαμε ουσιαστικά κανένα νεότερο, μέχρι να σου ξαφνικά, το πρώτο trailer έκανε την εμφάνισή του και πραγματικά μας εξέπληξε.

    Η σειρά θα αποτελεί και τυπικά κομμάτι της Phase 4 του MCU και η μεγάλη ιδιαιτέρότητά της, όπως άλλωστε αποκαλύπτει και ο τίτλος της, είναι πως θα εξερευνά κάποιες στιγμές κλειδιά του σύμπαντος και το πως θα είχαν εξελιχθεί αν οι συγκυρίες ήταν λίγο διαφορετικές, αν για παράδειγμα Captain America γινόταν η Peggy Carter και Star Lord ο T’Challa!

    Δημιουργός της σειράς είναι ο A.C. Bradley (Trollhunters) με τον Stephan Franck (The Iron Giant) να είναι υπεύθυνος του animation.

    Πρακτικά όλοι οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους αντίστοιχους ρόλους επιστρέφουν για να δανείσουν τις φωνές τους στους ήρωες, με τον Jeffrey Wright (Westworld) να υποδύεται τον Watcher, κάτι σαν αφηγητή όλων αυτών των εναλλακτικών πραγματικοτήτων.

    Η σειρά δεν έχει ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας, με τις φήμες να την τοποθετούν στα μέσα του 2021.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: What If...? trailer: Η νέα animated σειρά της Marvel αλλάζει την ιστορία! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top