F Loki trailer: Οι περιπέτειες του άτακτου πρίγκιπα της Asgard συνεχίζονται τηλεοπτικά στο Disney+ - FilmBoy Loki trailer: Οι περιπέτειες του άτακτου πρίγκιπα της Asgard συνεχίζονται τηλεοπτικά στο Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Loki trailer: Οι περιπέτειες του άτακτου πρίγκιπα της Asgard συνεχίζονται τηλεοπτικά στο Disney+


    Ο Loki είναι ένας από τους χαρακτήρες του MCU που αγαπήθηκε τόσο από τον κόσμο που ουσιαστικά ανάγκασε την Marvel να αναβάλει ξανά και ξανά και ξανά την... οριστική διαγραφή του, όπως αρχικά είχε προγραμματίσει.

    Τελικά ο πρίγκιπας της Asgard όχι απλά κατάφερε να επιζήσει του Endgame άλλα αποχώρησε και με ένα αναπάντεχο δωράκι, το tesseract. Χωρίς να αποκλείεται μια επιστροφή του στη μεγάλη οθόνη, οι απαντήσεις για το τι συνέβη αμέσως μετά θα δοθούν τηλεοπτικά στη νέα ομώνυμη σειρά του Disney+.

    Δημιουργός της είναι ο Michael Waldron (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) και δίπλα στον Tom Hiddleston που επιστρέφει, θα δούμε τους Owen Wilson (Wonder), Gugu Mbatha-Raw (The Morning Show), Richard E. Grant (Dispatches from Elsewhere), Sophia Di Martino (Yesterday) και Wunmi Mosaku (Lovecraft Country).

    Το Loki θα αποτελείται μόλις από 6 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Loki trailer: Οι περιπέτειες του άτακτου πρίγκιπα της Asgard συνεχίζονται τηλεοπτικά στο Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top