F Η Julia Roberts έκλεισε θέση στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+ - FilmBoy Η Julia Roberts έκλεισε θέση στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+ - FilmBoy
  • Latest News

    Η Julia Roberts έκλεισε θέση στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+


    Παρότι το Hollywood κάνει ότι μπορεί για να -δείξει ότι- καταπολεμά τον κάθε είδους ρατσισμό, παραμένει γεγονός πως όταν μια γυναίκα ηθοποιός περνάει τα πρώτα ήντα, οι προτάσεις μειώνονται κατακόρυφα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ηθοποιοί αυτής της ηλικίας, τα τελευταία χρόνια έχουν βρει καταφύγιο στη μικρή οθόνη, και όσο οι παραγωγές στις οποίες πρωταγωνιστούν είναι τόσο αξιόλογες, δεν μας πειράζει καθόλου.

    Δύο χρόνια λοιπόν με το Homecoming, η Julia Roberts είναι έτοιμη να επιστρέψει στα "τηλεοπτικά" δρώμενα και συγκεκριμένα στο Apple TV+ με το The Last Thing He Told Me, τη διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος της Laura Dave.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο Owen Michaels, ακριβώς πριν εξαφανιστεί, αφήνει στη σύζυγό του, Hannah, ένα σημείωμα με δύο λέξεις, "προστάτεψέ την". Η Hannah αντιλαμβάνεται πως ο Owen εννοεί την 16χρονη κόρη του, Bailey, η οποία έχασε τη μητέρα της σε μικρή ηλικία και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη νέα της μητριά. Ο χρόνος περνάει, ο Owen παραμένει εξαφνιασμένος και οι έρευνες του FBI αποκαλύπτουν πολλές κρυφές πτυχές της ζωής του, με την Hannah να αρχίζει να αντιλαμβάνεται γιατί η Bailey αποτελεί το κλειδί της λύσης του μυστηρίου. Έτσι οι δύο γυναίκες ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι προς την αλήθεια, η οποία τις φέρνει πιο κοντά απ' όσο μπορούσαν να φανταστούν.

    Παραγωγός της σειράς είναι η πολυάσχολη Reese Witherspoon, με το project να έχει ενθουσιάσει τόσο που κέρδισε απευθείας το πράσινο φως για full-season, πριν καν κυκλοφορήσει το βιβλίο!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Julia Roberts έκλεισε θέση στη νέα σειρά μυστηρίου του Apple TV+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top