F The Stand trailer: Η επική post-apoc ιστορία του Stephen King επιστρέφει στη μικρή οθόνη - FilmBoy The Stand trailer: Η επική post-apoc ιστορία του Stephen King επιστρέφει στη μικρή οθόνη - FilmBoy
  • Latest News

    The Stand trailer: Η επική post-apoc ιστορία του Stephen King επιστρέφει στη μικρή οθόνη


    Η μίνι-σειρά του 1994 ήταν το talk of the town για τους εφήβους της γενιάς μου και μάλιστα για αρκετούς απ' αυτούς αποτέλεσε αφορμή να γνωρίσουν τον Stephen King.

    Είκοσι-πέντε χρόνια αργότερα, και με τα έργα του διάσημου συγγραφέα να διασκευάζονται για τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη το ένα μετά το άλλο, έφτασε η ώρα να ξανασυναντησουμε και το The Stand.

    Μετά από μια επεισοδιακή περίοδο προπαραγωγής που λίγο έφτασε από την ακύρωση, ο Josh Boone (The New Mutants) παρουσιάζει τη νέα διασκευή, και πάλι σε μορφή μίνι-σειράς, αυτή τη φορά όμως όχι 4 αλλά 10 επεισοδίων.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, το The Stand είναι το αποκαλυπτικό όραμα του King ενός κόσμος αποδεκατισμένου από έναν θανατηφόρο ιό που εμπλέκεται σε έναν αγώνα μεταξύ καλού και κακού, με τη μοίρα της ανθρωπότητας να πέφτει στους ώμους της 108χρονης μητέρας Abigail και μιας χούφτας επιζώντων.

    To cast είναι πλούσιο και εκλεκτό με τους Whoopi Goldberg (Instinct), Alexander Skarsgård (Big Little Lies), James Marsden (Westworld), Odessa Young (When the Street Lights Go On), Jovan Adepo (Sorry for Your Loss), Amber Heard (Aquaman) και Owen Teague (Inherit the Viper) να το ηγούνται.

    Το The Stand θα κάνει πρεμιέρα στο CBS στις 17 Δεκεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Stand trailer: Η επική post-apoc ιστορία του Stephen King επιστρέφει στη μικρή οθόνη Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top