F The Dry trailer: Ο Eric Bana επιστρέφει...down under για να εξιχνιάσει ένα πολύ προσωπικό έγκλημα - FilmBoy The Dry trailer: Ο Eric Bana επιστρέφει...down under για να εξιχνιάσει ένα πολύ προσωπικό έγκλημα - FilmBoy
  • Latest News

    The Dry trailer: Ο Eric Bana επιστρέφει...down under για να εξιχνιάσει ένα πολύ προσωπικό έγκλημα


    Μπορεί η καριέρα του να μην απογειώθηκε όπως περιμέναμε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας όταν μέσα σε λίγα χρόνια πήγε από το Chopper στα Black Hawk Down, Hulk, Troy και Munich, όμως ο Eric Bana παραμένει ένας αξιόλογος ηθοποιός με τη νέα του ταινία The Dry να δείχνει πως αξίζει τη προσοχή μας.

    Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Aaron Falk επιστρέφει στη πόλη του μετά από είκοσι χρόνια για να παραστεί στη κηδεία του παιδικού του φίλου Luke, ο οποίος κατηγορείται πως σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί του και κατόπιν αυτοκτόνησε. Η υπόθεση έχει κάποια σκοτεινά σημεία, με τον Falk να δέχεται να μείνει για να τα ερευνήσει, κάτι που τον οδηγεί σε μια παλιά υπόθεση, το θάνατο μιας 17χρονης κοπέλας, για τον οποίο ήταν ύποπτος ο ίδιος!

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Jane Harper, με τον Robert Connolly (Balibo) να σκηνοθετεί. Δίπλα στον Eric Bana βλέπουμε τους Genevieve O'Reilly (Rogue One), James Frecheville (I.T.), Miranda Tapsell (Top End Wedding), Keir O'Donnell (Incarnate) και Matt Nable (Hacksaw Ridge).

    Με την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Αυστραλία να είναι καλή και τους κινηματογράφους να είναι ανοιχτούς, το The Dry θα βγει στις αίθουσες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, προφανώς με υψηλές box office προσδοκίες. Όσο για τον υπόλοιπο κόσμο, κανείς δε ξέρει!

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Dry trailer: Ο Eric Bana επιστρέφει...down under για να εξιχνιάσει ένα πολύ προσωπικό έγκλημα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top