F Μετά τον Όλυμπο, το Λονδίνο και τον Άγγελο, αυτή τη φορά πέφτει και η Νύχτα για τον Gerard Butler - FilmBoy Μετά τον Όλυμπο, το Λονδίνο και τον Άγγελο, αυτή τη φορά πέφτει και η Νύχτα για τον Gerard Butler - FilmBoy
  • Latest News

    Μετά τον Όλυμπο, το Λονδίνο και τον Άγγελο, αυτή τη φορά πέφτει και η Νύχτα για τον Gerard Butler


    Ξέρετε πόσο κόστισε το Angel Has Fallen, τρίτο μέρος της αναπάντεχης σειράς ταινιών Fallen; Λίγο πάνω από 40 εκατομμύρια δολάρια. Θέλετε να μάθετε πόσα έφερε στα ταμεία της Lionsgate; Σχεδόν 150 εκατομμύρια! Δε πα 'να ήταν η χειρότερη ταινία της σειράς, το sequel ήταν αναπόφευκτο.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η τέταρτη ταινία θα έχει τίτλο Night Has Fallen και παρότι δεν αναφέρεται καμία πληροφορία για τη πλοκή, προβλέπεται πολύ σκοτάδι, ίσως με την ιστορία να διαδραματίζεται σε συνθήκες πλήρους black out ή κάτι τέτοιο.

    Στη σκηνοθεσία επιστρέφει ο Ric Roman Waugh, ο οποίος θα γράψει και το σενάριο μαζί με τον Robert Mark Kamen, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στο Angel.

    Ο Gerard Butler εννοείται πως θα επιστρέψει στο ρόλο του ως Mike Banning.

    Και εις άλλα με υγεία..

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μετά τον Όλυμπο, το Λονδίνο και τον Άγγελο, αυτή τη φορά πέφτει και η Νύχτα για τον Gerard Butler Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top