F O Adam Sandler ταξιδεύει στην άκρη του διαστήματος σε ένα υπαρξιακό δράμα από τον σκηνοθέτη του Chernobyl! - FilmBoy O Adam Sandler ταξιδεύει στην άκρη του διαστήματος σε ένα υπαρξιακό δράμα από τον σκηνοθέτη του Chernobyl! - FilmBoy
  • Latest News

    O Adam Sandler ταξιδεύει στην άκρη του διαστήματος σε ένα υπαρξιακό δράμα από τον σκηνοθέτη του Chernobyl!


    Μπορεί αυτοί που υποστήριζαν πως ο Adam Sandler έπρεπε να βρίσκεται στη πεντάδα των Όσκαρ για την ερμηνεία του στο Uncut Gems να μου ακούγονται σχεδόν γραφικοί, όμως ο κατά τ' άλλα τέρμα αχώνευτος ηθοποιός ήταν πραγματικά πάρα πολύ καλός στη ταινία των αφων Safdie κάτι που ανέβασε πολύ τις μετοχές του, και παρότι συνεχίζει τις συνηθισμένες του σαχλαμαρίτσες, βλέπε το πρόσφατο Hubie Halloween, φαίνεται πως τον έκανε να ρίξει βάρος και στο δραματικό τομέα της καριέρας του, με τη νέα του ταινία να είναι ένα υπαρξιακό διαστημικό δράμα!

    Το The Spaceman of Bohemia βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Jaroslav Kalfar, με την ιστορία του να ακολουθεί έναν αστροναύτη που στέλνεται ολομόναχος στην άκρη του γαλαξία για να πάρει δείγμα από μια μυστηριώδη σκόνη, κάτι που οδηγεί την ίδια του την ύπαρξη στα άκρα.

    Τη σεναριακή διασκευή γράφει ο Colby Day (I Don't Want to Kill Myself) ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Johan Renck του τηλεοπτικού Chernobyl.

    Η ταινία έχει ήδη κλείσει θέση στο Netflix και ομολογώ πως θα την περιμένω με ιδιαίτερη περιέργεια.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: O Adam Sandler ταξιδεύει στην άκρη του διαστήματος σε ένα υπαρξιακό δράμα από τον σκηνοθέτη του Chernobyl! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top