F Pixels trailer: Ο Pacman καταστρέφει την Ν.Υόρκη! - FilmBoy Pixels trailer: Ο Pacman καταστρέφει την Ν.Υόρκη! - FilmBoy
  • Latest News

    Pixels trailer: Ο Pacman καταστρέφει την Ν.Υόρκη!


    Τι σχέση έχουν οι Grown ups, με το Game of Thrones και το Independence day
    Σωστά μαντέψατε… απολύτως καμία!

    Κι όμως, η ερχόμενη ταινία Pixels που είναι κάτι μεταξύ κωμωδίας και sci-fi, πήρε τους δύο κεντρικούς χαρακτήρες από το Grown ups (Adam Sandler, Kevin James), μας σερβίρει σενάριο επιστημονικής φαντασίας (διόρθωση επιστημονικής καλπάζουσας φαντασίας) και προφανώς, όπως έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν, είναι πολύ cool να έχεις στην ταινία σου ηθοποιό από το Game of Thrones, που ας το παραδεχτούμε τουλάχιστον οι ηθοποιοί δουλεύουν λίγες μέρες τον χρόνο γι αυτή τη σειρά.

    Στην προσπάθεια της ανθρωπότητας να ανακαλύψει αν τελικά υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα από τον ανθρώπινο πολιτισμό, ως ένδειξη φιλίας και ειρήνης. 
    Ένα από αυτά τα μηνύματα ήταν και τα video games. 

    Οι μορφές από άλλους πλανήτες το πήραν στραβά και αποφάσισαν να μας επιτεθούν με… ζωντανά video games. 
    Με τον όρο «ζωντανά» δεν εννοώ να έχουν ζωντανά γραφικά και χρώματα αλλά να έχουν ζωή.

    Σενάριο γραμμένο στο δεξί πόδι, περιμένοντας το φανάρι να ανάψει πράσινο και έχοντας την γυναίκα να σου γκρινιάζει στο αυτί, έχω να πω εγώ!


    Το τρέιλερ θέλει να μας πείσει στην αρχή ότι μιλάμε για κάτι σοβαρό, μέχρι τη στιγμή που βλέπουμε τον Pacman και τον Donkey Kong να επιτίθενται στην Νέα Υόρκη. 
    (Λογικά αυτή η πόλη είναι, με τόσα που έχει τραβήξει σε κάθε ταινία).

    Μέσα από χιλιάδες διάσημα video games, για καλή μας τύχη έστειλαν δείγματα από τον Pacman, δηλαδή αν είχαν στείλει από Resident Evil, Metal Gear Solid ή MortalCombat τι θα γινόταν;

    Στην σκηνοθεσία έχουμε τον Chris Columbus με πολλές ταινίες στο ιστορικό του, τόσο ως σκηνοθέτης όσο και ως παραγωγός, όπως Μόνος στο σπίτι, Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος, Ο Χάρι Πότερ και η κάμαρα με τα μυστικά και πολλές άλλες.

    Κι εγώ αναρωτιέμαι, πως ο Peter Dinklage παίζει εδώ μέσα; 
    Ή έχει καλό συμβόλαιο, ή απλά θέλει να κάνει κάτι ανάλαφρο όσο δεν συμμετέχει στο απαιτητικό GOT.

    Νάσος Ζώτης


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pixels trailer: Ο Pacman καταστρέφει την Ν.Υόρκη! Rating: 5 Reviewed By: Σαμπάρ "ο Αλλοδαπός" Τάσος
    Scroll to Top