F Ακόμα δεν είδαμε το A Quiet Place 2 και μπήκαν στα σκαριά ένα ακόμα sequel και ένα spin-off! - FilmBoy Ακόμα δεν είδαμε το A Quiet Place 2 και μπήκαν στα σκαριά ένα ακόμα sequel και ένα spin-off! - FilmBoy
  • Latest News

    Ακόμα δεν είδαμε το A Quiet Place 2 και μπήκαν στα σκαριά ένα ακόμα sequel και ένα spin-off!


    Μπορεί η προσωπική μου άποψη για τη ταινία να μην είναι η καλύτερη, όμως αντικειμενικά το A Quiet Place τα πήγε εξαιρετικά τόσο σε κριτικές όσο και στα ταμεία. Το sequel ήταν αναπόφευκτο κι αν δεν είχε πέσει πάνω στη πανδημία, το A Quiet Place Part II να είχε προβληθεί τον περασμένο Μάιο, με τις αναβολές να το στέλνουν στον ερχόμενο Μάρτιο.

    Ακόμα και η δήλωση του John Krasinski πως έχει ήδη αρκετές ιδέες για το 3ο μέρος δεν ήταν και τόσο αναπάντεχη, όμως το ότι το Quiet Place να αποκτούσε και spin-off, δε μπορώ να πω πως το περιμέναμε.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, ο πολυβραβευμένος δημιουργός των Shotgun Stories, Take Shelter, Mud, Midnight Special και Loving, Jeff Nichols θα αναλάβει τα ηνία ενός ατιτλοφόρητου spin-off τόσο ως σεναριογράφος όσο και ως σκηνοθέτης, με τον Krasisnki να μένει πίσω από τα φώτα μόνο ως παραγωγός.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες μάλιστα, δεν αποκλείεται τόσο το sequel όσο και το spin-off να προλάβουν να βγουν στις αίθουσες μέσα στο 2022!

    Είστε έτοιμοι να βουτήξετε πίσω στο κόσμο της απόλυτης ησυχίας;

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ακόμα δεν είδαμε το A Quiet Place 2 και μπήκαν στα σκαριά ένα ακόμα sequel και ένα spin-off! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top