F Το Dial M for Murder του Hitchcock έρχεται στη μικρή οθόνη με την Alicia Vikander! - FilmBoy Το Dial M for Murder του Hitchcock έρχεται στη μικρή οθόνη με την Alicia Vikander! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Dial M for Murder του Hitchcock έρχεται στη μικρή οθόνη με την Alicia Vikander!


    Ίσως όχι η καλύτερη αλλά σίγουρα από τις πολλές εξαιρετικές ταινίες της φιλμογραφίας του Alfred Hitchcock, το Dial M for Murder είναι έτοιμο για ένα διαφορετικό τηλεοπτικό comeback 65 χρόνια μετά τη πρώτη πρεμιέρα.

    Ο Michael Mitnick (The Current War) σε συνεργασία με τον Terrence Winter (Vinyl, Boardwalk Empire, The Sopranos) έχουν βάλει μπρος μια ανθολογιακή τηλεοπτική σειρά με αυτοτελείς σεζόν εμπνευσμένες από το κλασσικό φιλμ, ακολουθώντας -απ΄όσο μπορούμε να καταλάβουμε- τη συνταγή του Fargo.

    Πρωταγωνιστικό ρόλο στη πρώτη σεζόν αναμένεται να έχει η Alicia Vikander (Submergence), ενώ μέσω της εταιρίας παραγωγής της αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο και πίσω από τις κάμερες.

    Δεν έχουν δοθεί ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες όπως ο σκηνοθέτης και το αν η πρώτη σεζόν θα ακολουθήσει την ιστορία της ταινίας, κάτι που μάλλον θα συμβεί αφότου η σειρά βρει τηλεοπτικό σπίτι.

    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Dial M for Murder του Hitchcock έρχεται στη μικρή οθόνη με την Alicia Vikander! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top